Как создать настоящую команду. Алгоритмы, повышающие эффективность совместной работы - Мэри Шервин, Дэвид Шервин (978-5-9614-2462-1)

Как создать настоящую команду. Алгоритмы, повышающие эффективность совместной работы - Мэри Шервин, Дэвид Шервин (978-5-9614-2462-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 291
291 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2462-1
  • Код товару: 339801
Основні характеристики
Назва оригіналу: Turning People into Teams
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 180

Про книгу «Як створити справжню команду. Алгоритми , що підвищують ефективність спільної роботи» Девід Шервин , Мері Шервин

Кожному керівнику ясно , які переваги дають взаєморозуміння і командна робота. Неясно тільки , як саме цього досягти. Мері і Девід Шервин кажуть , що існують загальні алгоритми , які підвищать узгодженість дій , оптимізують процес прийняття рішень і істотно оздоровлять повсякденне робоче середовище. Алгоритми , про які йде мова в книзі , допоможуть колегам сформувати спільну точку зору і спільно приймати рішення в серйозних ситуаціях , і в підсумку перетворитися в справжню команду.

Купити книгу «Як створити справжню команду. Алгоритми , що підвищують ефективність спільної роботи» Девід Шервин , Мері Шервин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як створити справжню команду. Алгоритми , що підвищують ефективність спільної роботи" (Девід Шервин , Мері Шервин) з ISBN 978-5-9614-2462-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Turning People into Teams
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
180
Формат
145х215 мм
Вага
0.316
Автор
Девід Шервин , Мері Шервин

Рецензії на книгу «Як створити справжню команду . Алгоритми , що підвищують ефективність спільної роботи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами