Боевой и невербальный гипноз. Искусство коммуникации высокого уровня - Алена Самортова, Алексей Афанасьев, Мария Афанасьева, Светлана Гуэдова (978-5-222-32080-8)

Боевой и невербальный гипноз. Искусство коммуникации высокого уровня - Алена Самортова, Алексей Афанасьев, Мария Афанасьева, Светлана Гуэдова (978-5-222-32080-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 276
276 грн
  • ISBN: 978-5-222-32080-8
  • Код товару: 339775
Основні характеристики
Редактор: Аліна Біленька
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Бойовий і невербальний гіпноз. Мистецтво комунікації високого рівня» Афанасьєв А.

Що робити з агресією, в тому числі "соціально прийнятною", яка спрямована на вас? Як вести себе в разі маніпуляції по відношенню до вас? Як протистояти спробам знецінити щось важливе для вас, знизити ваш статус, підірвати впевненість, підточити добрі відносини і т.д.? У книзі описані як конкретні мовні прийоми, які допомагають ефективно взаємодіяти з опонентом, так і основні параметри стану, в якому необхідно перебувати, щоб ця система працювала. Чому "Бойовий гіпноз"? "Бойовий" - тому що прийоми і стратегії, про які говорять автори, виконують перш за все захисну функцію в ситуації явного або прихованого протистояння з кимось. "Гіпноз" - тому що людина має справу з несвідомим іншої людини і апелює до нього, до його ресурсів. Книга допоможе вивести особисте мистецтво комунікації на новий рівень, що нарешті дозволить перестати відчувати себе вразливим для нападок, підколів і маніпуляцій з боку ближнього і далекого оточення. Озброюємося!

Купити книгу «Бойовий і невербальний гіпноз. Мистецтво комунікації високого рівня» Афанасьєв А. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бойовий і невербальний гіпноз. Мистецтво комунікації високого рівня" (Афанасьєв А.) з ISBN 978-5-222-32080-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Аліна Біленька
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.383
Автор
Афанасьєв А.

Рецензії на книгу «Бойовий і невербальний гіпноз . Мистецтво комунікації високого рівня ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами