Ученик создателя сновидений. Использование более высоких состояний сознания для интерпретации сновидений - Арнольд Минделл (978-5-907059-64-1)

Ученик создателя сновидений. Использование более высоких состояний сознания для интерпретации сновидений - Арнольд Минделл (978-5-907059-64-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 449
449 грн
  • ISBN: 978-5-907059-64-1
  • Код товару: 339749
Основні характеристики
Перекладач: Олександр Кисельов
Науковий редактор: Володимир Майков
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Учень творця сновидінь. Використання більш високих станів свідомості для інтерпретації сновидінь» Арнольд Мінделл

У цій книзі я зібрав воєдино всі думки з приводу роботи зі сновидіннями , що з'явилися у мене за останні тридцять шість років практики. Вона являє собою подальший розвиток юнгианских , гештальтистского і процесуально - орієнтованих методів роботи зі сновидіннями , які я використовував або розробляв сам. Основна ідея книги полягає в тому , що сновидіння можна зрозуміти , ретельно спостерігаючи , як ми використовуємо свою увагу , як ми рухаємося і який досвід переживаємо в своїх тілах і в змінених станах свідомості.

Купити книгу «Учень творця сновидінь. Використання більш високих станів свідомості для інтерпретації сновидінь» Арнольд Мінделл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Учень творця сновидінь. Використання більш високих станів свідомості для інтерпретації сновидінь" (Арнольд Мінделл) з ISBN 978-5-907059-64-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександр Кисельов
Науковий редактор
Володимир Майков
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Інна Горцевіч
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Арнольд Мінделл

Рецензії на книгу «Учень творця сновидінь . Використання більш високих станів свідомості для інтерпретації сновидінь ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами