Безмолвие ума. Учение о созерцательном покое, из сокровища ума Дуджома Лингпы «Суть ваджры» - Б. Ален Уоллес (978-5-9909603-7-4)

Безмолвие ума. Учение о созерцательном покое, из сокровища ума Дуджома Лингпы «Суть ваджры» - Б. Ален Уоллес (978-5-9909603-7-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 537
537 грн
  • ISBN: 978-5-9909603-7-4
  • Код товару: 339707
Основні характеристики
Назва оригіналу: Stilling the Mind
Перекладач: Ма Дживан баулами
Редактор: Шаші Мартинова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Безмовність розуму. Вчення про споглядальний спокій , з скарби розуму Дуджома Лінгпа « Суть ваджри» Б. Ален Уоллес

У цьому вступному розділі "Суті ваджри" Дудж Лінгпа розкриває природу розуму і показує, як приймати розум, з усією його неврівноваженістю та замутнена, показує, як прорватися крізь потік особистого розуму і осягнути свою природу - споконвічне усвідомленням. Він зробив цей шлях ясним, доступним і привабливим. Якщо не досягти шаматха, жодна з медитацій не принесе незворотного перетворення і звільнення. Немає більшого пригоди, величнішого межі дослідження і більшої свободи, яку треба осягнути, ніж це Велике досконалість - єдиний смак самсари і нірвани. "Суть ваджри" особливо значима сьогодні на Заході. Як говорить пророцтво: "Ті, хто гідний бути підкореними тобою, мешкають в містах людей Заходу". Справжній переклад першої частини цього прихованого скарбу був виконаний з бажання допомогти виконанню цього пророцтва під керівництвом Поважного Гьятрула Рінпоче, який вчить на Заході з 1972 року.

Купити книгу «Безмовність розуму. Вчення про споглядальний спокій , з скарби розуму Дуджома Лінгпа « Суть ваджри» Б. Ален Уоллес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Безмовність розуму. Вчення про споглядальний спокій , з скарби розуму Дуджома Лінгпа « Суть ваджри" (Б. Ален Уоллес) з ISBN 978-5-9909603-7-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Stilling the Mind
Перекладач
Ма Дживан баулами
Редактор
Шаші Мартинова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Б. Ален Уоллес

Рецензії на книгу «Безмовність розуму . Вчення про споглядальний спокій , з скарби розуму Дуджома Лінгпа « Суть ваджри ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами