Принцип «черного ящика». Почему ошибки — основа наших достижений в спорте, бизнесе и жизни - Мэтью Сайед (978-5-389-16876-3)

Принцип «черного ящика». Почему ошибки — основа наших достижений в спорте, бизнесе и жизни - Мэтью Сайед (978-5-389-16876-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 185
185 грн
  • ISBN: 978-5-389-16876-3
  • Код товару: 339622
Основні характеристики
Автор: Метью Сайед
Назва оригіналу: Black Box Thinking: The Surprising Truth About Success
Перекладач: Микола Караєв
Редактор: Н. Галактіонова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Принцип « чорного ящика ». Чому помилки - основа наших досягнень в спорті , бізнесі і житті» Метью Сайед

У сучасній культурі прийнято святкувати досягнення і ігнорувати провали. Помилки сприймаються або як фатальний збіг обставин і випадкове відхилення від норми, або, навпаки, вони переоцінюються - тоді людина, що прийняла невірне рішення, звинувачується в некомпетентності і клеймується ганьбою. Британський журналіст і бізнесмен, в минулому видатний тенісист, учасник кількох Олімпіад Метью Сайед на основі свого багатого спортивного, підприємницького і творчого досвіду прийшов до висновку: таке ставлення до помилок забирає у людей і організацій можливість отримати користь з провалів і викорінити причину невдачі. Сайед досліджує витоки і наслідки помилок в науці, техніці, юриспруденції, спорті, розкриває психологічні механізми, які стоять за прагненням приховати невдачі, і показує шлях, яким повинен пройти кожен, щоб змінити своє ставлення до помилок і покласти їх в основу майбутнього успіху. «Розповідаючи історії успіху, ми постараємося знайти всі його складові. Ми розкриємо і досліджуємо таємні процеси, які дозволяють навчатися, змінюватися, творити - в бізнесі, в політиці, в звичайному житті. Як ми побачимо, в усіх випадках успіх незмінно пояснюється - несподівано і часто не дуже логічно - тим, як ми реагуємо на невдачу ». (Метью Сайед)

Купити книгу «Принцип « чорного ящика ». Чому помилки - основа наших досягнень в спорті , бізнесі і житті» Метью Сайед в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Принцип « чорного ящика ». Чому помилки - основа наших досягнень в спорті , бізнесі і житті" (Метью Сайед) з ISBN 978-5-389-16876-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Black Box Thinking: The Surprising Truth About Success
Перекладач
Микола Караєв
Редактор
Н. Галактіонова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
352
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Метью Сайед

Рецензії на книгу «Принцип « чорного ящика » . Чому помилки - основа наших досягнень в спорті , бізнесі і житті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами