Решение проблемы инноваций в бизнесе. Как создать растущий бизнес и успешно поддерживать его рост - Клейтон Кристенсен, Майкл Рейнор (978-5-9614-6621-8)

Решение проблемы инноваций в бизнесе. Как создать растущий бизнес и успешно поддерживать его рост - Клейтон Кристенсен, Майкл Рейнор (978-5-9614-6621-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 250
250 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6621-8
  • Код товару: 339515
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Innovator's Solution: Creating and Sustaining Successful Growth
Перекладач: Е. Калініна
Науковий редактор: Е. Аузан
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Рішення проблеми інновацій в бізнесі. Як створити зростаючий бізнес і успішно підтримувати його зро» Клейтон Крістенсен , Майкл Рейнор

На прикладі компаній з різних галузей автори книги К. М. Крістенсен і М. І. Рейнор показують, що постійний прибутковий ріст можна забезпечити за рахунок інноваційних "підривних" проектів і зробити процес впровадження інновацій цілком передбачуваним. Щоб досягти успіху при створенні нового зростаючого бізнесу, керівник повинен добре опанувати теорією і в міру перетворення ідеї «підривної» продукту в бізнес-план, продумувати кожне своє рішення і діяти відповідно до умов, в яких компанія реалізує свою стратегію. У кожному розділі автори викладають теорію, покликану допомогти керівникам приймати рішення, ключові для успіху інноваційного бізнесу. Книга призначена для менеджерів, підприємців, а також студентів і викладачів економічних вузів.

Купити книгу «Рішення проблеми інновацій в бізнесі. Як створити зростаючий бізнес і успішно підтримувати його зро» Клейтон Крістенсен , Майкл Рейнор в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Рішення проблеми інновацій в бізнесі. Як створити зростаючий бізнес і успішно підтримувати його зро" (Клейтон Крістенсен , Майкл Рейнор) з ISBN 978-5-9614-6621-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Innovator's Solution: Creating and Sustaining Successful Growth
Перекладач
Е. Калініна
Науковий редактор
Е. Аузан
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
290
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Клейтон Крістенсен , Майкл Рейнор

Рецензії на книгу «Рішення проблеми інновацій в бізнесі . Як створити зростаючий бізнес і успішно підтримувати його зро».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами