MBA в кармане. Практическое руководство по развитию ключевых навыков управления - Нил Томас, Барри Пирсон (978-5-9614-7061-1)

MBA в кармане. Практическое руководство по развитию ключевых навыков управления - Нил Томас, Барри Пирсон (978-5-9614-7061-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 360
360 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7061-1
  • Код товару: 339447
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Shorter MBA
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 334

Про книгу «MBA в кишені. Практичний посібник з розвитку ключових навичок управління» Баррі Пірсон , Ніл Томас

Книга " MBA в кишені " - це квінтесенція знань і навичок , які необхідні менеджеру і підприємцю , щоб домогтися успіху в кар'єрі та бізнесі. Вона висвітлює практичні прийоми і методи роботи в таких ключових галузях, як розвиток бізнесу , особисте вдосконалення і мистецтво управління. Написаний визнаними європейськими експертами , цей курс дає унікальну можливість в найкоротший термін отримати знання , необхідні для успішного ведення бізнесу.

Купити книгу «MBA в кишені. Практичний посібник з розвитку ключових навичок управління» Баррі Пірсон , Ніл Томас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "MBA в кишені. Практичний посібник з розвитку ключових навичок управління" (Баррі Пірсон , Ніл Томас) з ISBN 978-5-9614-7061-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Shorter MBA
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
334
Формат
135х205 мм
Автор
Баррі Пірсон , Ніл Томас

Рецензії на книгу «MBA в кишені . Практичний посібник з розвитку ключових навичок управління ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами