Библия астрологии. Как гармонизировать отношения с окружающими, построить успешную карьеру и улучшить здоровье - Джуди Холл (978-5-389-14790-4)

Библия астрологии. Как гармонизировать отношения с окружающими, построить успешную карьеру и улучшить здоровье - Джуди Холл (978-5-389-14790-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 371
371 грн
  • ISBN: 978-5-389-14790-4
  • Код товару: 339398
Основні характеристики
Автор: Джуді Холл
Назва оригіналу: The Astrology Bible: The Definitive Guide to the Zodiac
Перекладач: Євгенія Махіянова
Редактор: П. Шиков
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Біблія астрології. Як гармонізувати стосунки з оточуючими , побудувати успішну кар'єру і поліпшити» Джуді Холл

«Тисячі років астрологи вивчали дію планет на людську поведінку, прояви особистості, здоров'я, карму і інші аспекти життя. У цій книзі є все, що потрібно знати про астрології. Чим повніше ви пізнаєте це високе мистецтво, тим глибше зможете зазирнути в себе і точніше розібратися в оточуючих людях. Якщо ви вже оволоділи майстерністю астролога, ця книга допоможе поглибити і розширити ваші знання ». (Джуді Холл) Джуді Холл - всесвітньо відомий астролог, вона кілька разів входила в список 100 найвпливовіших світових духовних лідерів за версією Watkins. Її книги перекладені більш ніж на 20 мов, а їх сукупний тираж вже перевищив 3 млн. Примірників.

Купити книгу «Біблія астрології. Як гармонізувати стосунки з оточуючими , побудувати успішну кар'єру і поліпшити» Джуді Холл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія астрології. Як гармонізувати стосунки з оточуючими , побудувати успішну кар'єру і поліпшити" (Джуді Холл) з ISBN 978-5-389-14790-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Astrology Bible: The Definitive Guide to the Zodiac
Перекладач
Євгенія Махіянова
Редактор
П. Шиков
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
185х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джуді Холл

Рецензії на книгу «Біблія астрології . Як гармонізувати стосунки з оточуючими , побудувати успішну кар'єру і поліпшити ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Яркая, красочная, хороша как подарок. Кратко и ёмко . Отлично для начинающих.

Недоліки:

Нет. Мне нравится. Я новичок.

Книгу порекомендовала блогер " elitka gadalka". Для начинающих астрологов самое то. Брала для себя, а теперь заказываю для подруги в подарок

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами