Король говорит! История о преодолении, о долге и чести, о лидерстве, об иерархии и о настоящей дружбе - Марк Лог, Питер Конради (978-5-389-16161-0)

Король говорит! История о преодолении, о долге и чести, о лидерстве, об иерархии и о настоящей дружбе - Марк Лог, Питер Конради (978-5-389-16161-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 146
146 грн
  • ISBN: 978-5-389-16161-0
  • Код товару: 339380
Основні характеристики
Назва оригіналу: The King's Speech: How One Man Saved the British Monarchy
Перекладач: Ірина Проценко
Редактор: Н. Галактіонова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Король каже! Історія про подолання , про обов'язок і честь , про лідерство , про ієрархію і про спра» Марк Лог , Пітер Конраді

У 1926 році герцог Йоркський, з дитинства страждав заїканням, звернувся за допомогою до логопеда-самоука, емігрантові з Австралії на ім'я Лайонел Лог. Це був відчайдушний крок: багато сил витрачено на боротьбу з цією фізичною вадою, з залученням кращих фахівців того часу - безрезультатно, і кожне публічний виступ герцога ставало тортурами як для слухачів, так і для самого оратора. Вперше переступаючи поріг скромною приймальні Лога, королівський син не припускав, що через десять років стане монархом - першочергове право престолонаслідування належало його старшому братові, Девіду, але особисте щастя виявилося для останнього понад боргу. Лайонел Лог, якого медичні світила вважали самозванцем і шарлатаном, зумів домогтися успіху, тоді як інші змушені були розписатися в своєму безсиллі. Він виробив власний метод лікування і залишався поруч зі своїм іменитим пацієнтом протягом багатьох років, під час важких випробувань для країни і всієї Європи. Зійшовши на престол в переддень Другої світової війни, Георг VI згуртував британців в боротьбі з нацизмом і став справжнім лідером. У всі роки правління, починаючи з коронаційної мови в 1937 році і закінчуючи останнім різдвяним зверненням до нації і народам Британської імперії в грудня 1951 року-го, король говорив зі своїм народом. Говорив завдяки тому, що на його шляху зустрівся «проста людина з колоній» - Лайонел Лог. Автори цієї документальної книги, заснованої на листах, щоденниках, спогадах і медичних записах, - Марк Лог, онук австралійського логопеда і хранитель його архіву, і Пітер Конраді, письменник і журналіст, співробітник редакції газети Sunday Times.

Купити книгу «Король каже! Історія про подолання , про обов'язок і честь , про лідерство , про ієрархію і про спра» Марк Лог , Пітер Конраді в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Король каже! Історія про подолання , про обов'язок і честь , про лідерство , про ієрархію і про спра" (Марк Лог , Пітер Конраді) з ISBN 978-5-389-16161-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The King's Speech: How One Man Saved the British Monarchy
Перекладач
Ірина Проценко
Редактор
Н. Галактіонова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.330
Автор
Марк Лог , Пітер Конраді

Рецензії на книгу «Король каже! Історія про подолання , про обов'язок і честь , про лідерство , про ієрархію і про спра».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами