Изображение квантовых процессов. Начальный курс квантовой теории и рассуждений на диаграммах - Боб Коке, Алекс Киссинждер (978-5-97060-727-5)

Изображение квантовых процессов. Начальный курс квантовой теории и рассуждений на диаграммах - Боб Коке, Алекс Киссинждер (978-5-97060-727-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 2579
2 579 грн
  • ISBN: 978-5-97060-727-5
  • Код товару: 339317
Основні характеристики
Назва оригіналу: Picturing Quantum Processes
Перекладач: А. Слинкин
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Зображення квантових процесів. Початковий курс квантової теорії і міркувань на діаграмах» Алекс Кіссінждер , Боб Коке

Що не мають аналогів особливості квантового світу в цій книзі пояснюються мовою діаграм - новаторському наочному методі викладу складних теорій. Застосовуваний формалізм дозволяє виробити інтуїтивне розуміння квантових особливостей без складних обчислень - для читання досить базової математичної підготовки. Це чисто ДІАГРАМНИХ ??виклад квантової теорії - плід 10-річних досліджень, який об'єднує класичні методи лінійної алгебри та Гільбертових просторів з передовими досягненнями в області квантових обчислень і підстав квантової теорії. Написана простою мовою, з гумором і включає понад 100 вправ, ця книга ідеальна в якості початкового курсу з підстав квантової теорії і квантових обчислень для студентів, починаючи з молодших курсів і до рівня аспірантів, а для вчених з різних областей - фізики, біології, лінгвістики і когністівістікі - стане чудовою нагодою відкрити для себе новий набір інструментів дослідження процесів і їх взаємодій.

Купити книгу «Зображення квантових процесів. Початковий курс квантової теорії і міркувань на діаграмах» Алекс Кіссінждер , Боб Коке в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зображення квантових процесів. Початковий курс квантової теорії і міркувань на діаграмах" (Алекс Кіссінждер , Боб Коке) з ISBN 978-5-97060-727-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Picturing Quantum Processes
Перекладач
А. Слинкин
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
880
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Алекс Кіссінждер , Боб Коке

Рецензії на книгу «Зображення квантових процесів . Початковий курс квантової теорії і міркувань на діаграмах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами