Феномен взрослости. Развитие личности и жизненный путь - Ирина Кулагина, Екатерина Апасова, Анна Метелина (978-5-8291-2111-2)

Феномен взрослости. Развитие личности и жизненный путь - Ирина Кулагина, Екатерина Апасова, Анна Метелина (978-5-8291-2111-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 336
336 грн
  • ISBN: 978-5-8291-2111-2
  • Код товару: 339263
Основні характеристики
Серія: Gaudeamus
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 330

Про книгу «Феномен дорослості. Розвиток особистості і життєвий шлях» Анна Метелін , Катерина Апасова , Ірина Кулагіна

Навчальний посібник "Феномен дорослості. Розвиток особистості і життєвий шлях "є розділ курсу з психології розвитку та вікової психології. Воно заповнює той недолік інформації, який є в підручниках і навчальних посібниках з відповідної дисципліни, орієнтованих в більшій мірі на розкриття закономірностей розвитку в дитинстві та підлітковому віці. У навчальному посібнику висвітлено теоретичні уявлення про особистісної зрілості, життєвий шлях і чотирьох вікових періодах - юності, молодості, зрілості і старості. Поряд із загальними віковими закономірностями розвитку розглядаються варіанти життєвого шляху. Обговорюються практично значущі проблеми, пов'язані з цими віковими періодами, - проблеми професійного самовизначення, професійної підготовки і професійної діяльності, вибору супутника життя і сімейних відносин, а також старіння, завершення життєвого шляху. Для студентів вузів, які вивчають психологію розвитку і вікову психологію, психологію професійної діяльності і психологію сім'ї.

Купити книгу «Феномен дорослості. Розвиток особистості і життєвий шлях» Анна Метелін , Катерина Апасова , Ірина Кулагіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Феномен дорослості. Розвиток особистості і життєвий шлях" (Анна Метелін , Катерина Апасова , Ірина Кулагіна) з ISBN 978-5-8291-2111-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
330
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.440
Автор
Анна Метелін , Катерина Апасова , Ірина Кулагіна

Рецензії на книгу «Феномен дорослості . Розвиток особистості і життєвий шлях ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами