Введение в альтернативную и дополнительную коммуникацию. Жесты и графические символы для людей с двигательными и интеллектуальными нарушениями, а также с расстройствами аутистического спектра - Харальд Мартинсен, Стивен фон Течнер (978-5-4212-0487-9)

Введение в альтернативную и дополнительную коммуникацию. Жесты и графические символы для людей с двигательными и интеллектуальными нарушениями, а также с расстройствами аутистического спектра - Харальд Мартинсен, Стивен фон Течнер (978-5-4212-0487-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 478
478 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0487-9
  • Код товару: 339219
Основні характеристики
Перекладач: Іларіон Чистович
Редактор: Наталя Баранова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Введення в альтернативну і додаткову комунікацію. Жести і графічні символи для людей з руховими і і» Стівен фон Течнер , Харальд Мартінсен

Книга, написана норвезьким лінгвістом і відмінним психологом Стівеном фон Течнером і відомим психологом Харальдом Мартінсеном - це перший докладний посібник АДК - альтернативної додаткової комунікації. У своїй роботі автори узагальнюють і систематизують різноманітні форми АДК, докладно пояснюють, в яких випадках яку техніку спілкування з дітьми вибирати з урахуванням особливостей дитячого розвитку. Тут же в цій книзі фахівці знайдуть ряд стратегій навчання дітей, які з різних причин не можуть говорити. Ці причини можуть виникнути внаслідок церебрального паралічу та інших рухових порушеннях, розладах аутистичного кола, порушеннях зору, порушення розвитку та ін.

Купити книгу «Введення в альтернативну і додаткову комунікацію. Жести і графічні символи для людей з руховими і і» Стівен фон Течнер , Харальд Мартінсен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Введення в альтернативну і додаткову комунікацію. Жести і графічні символи для людей з руховими і і" (Стівен фон Течнер , Харальд Мартінсен) з ISBN 978-5-4212-0487-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Іларіон Чистович
Редактор
Наталя Баранова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
432
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.810
Автор
Стівен фон Течнер , Харальд Мартінсен

Рецензії на книгу «Введення в альтернативну і додаткову комунікацію . Жести і графічні символи для людей з руховими і і».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами