Лидеры продукта. Как лучшие в мире продакт-менеджеры создают команды и запускают крутые продукты - Ричард Бэнфилд, Мартин Эрикссон, Нейт Уокингшо (978-5-00146-198-2)

Лидеры продукта. Как лучшие в мире продакт-менеджеры создают команды и запускают крутые продукты - Ричард Бэнфилд, Мартин Эрикссон, Нейт Уокингшо (978-5-00146-198-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 384
384 грн
  • ISBN: 978-5-00146-198-2
  • Код товару: 339116
Основні характеристики
Назва оригіналу: Product Leadership
Перекладач: Катерина Петрова
Науковий редактор: Анастасія Тарасова
Редактор: Анна Тарасенкова
Мова: російська

Про книгу «Лідери продукту. Як кращі в світі продакт - менеджери створюють команди і запускають круті продукти» Мартін Ерікссон , Нейт Уокінгшо , Річард Бенфілд

Книга про те, як успішні команди і менеджери створюють продукти, як вони діють на різних етапах розвитку компанії і які стратегії використовують при роботі з клієнтами і партнерами. У сучасному світі розвинутих технологій без правильного управління продуктом не одержати конкурентних переваг. Керувати людьми і слідувати всім планам розробки саме по собі непросто, а знайти лідера, який проведе продукт від концепції до запуску без пари катастроф шляхом, і того складніше. Чому ж одні лідери продукту успішніше за інших? У книзі представлено майже 100 інтерв'ю з лідерами продукту з усього світу. За багаторічний досвід дизайну і розробки продукту автори Річард Бенфілд, Мартін Ерікссон і Нейт Уокінгшо зібрали різні підходи, стилі, напрацювання і методи успішних менеджерів. Хочете дізнатися, звідки беруться кращі лідери продукту? Автори вам розкажуть.

Купити книгу «Лідери продукту. Як кращі в світі продакт - менеджери створюють команди і запускають круті продукти» Мартін Ерікссон , Нейт Уокінгшо , Річард Бенфілд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Лідери продукту. Як кращі в світі продакт - менеджери створюють команди і запускають круті продукти" (Мартін Ерікссон , Нейт Уокінгшо , Річард Бенфілд) з ISBN 978-5-00146-198-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Product Leadership
Перекладач
Катерина Петрова
Науковий редактор
Анастасія Тарасова
Редактор
Анна Тарасенкова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
165x235 мм
Вага
0.402
Автор
Мартін Ерікссон , Нейт Уокінгшо , Річард Бенфілд

Рецензії на книгу «Лідери продукту . Як кращі в світі продакт - менеджери створюють команди і запускають круті продукти».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами