Организованный ум. Как мыслить и принимать решения в эпоху информационной перегрузки - Дэниел Левитин (978-5-00146-002-2)

Организованный ум. Как мыслить и принимать решения в эпоху информационной перегрузки - Дэниел Левитин (978-5-00146-002-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 463
463 грн
  • ISBN: 978-5-00146-002-2
  • Код товару: 339115
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Organized Mind
Перекладач: Тетяна Землеруб
Науковий редактор: Ксенія Пахорукова
Редактор: Єлизавета Ульянова
Мова: російська

Про книгу «Організований розум. Як мислити і приймати рішення в епоху інформаційного перевантаження» Деніел Левітін

Автор бестселерів і нейробіолог Деніел Левітін розповідає, як організувати свій час, будинок і робоче місце, щоб впоратися з інформаційним перевантаженням і діяти продуктивно. Ми живемо в світі, перенасиченому інформацією. Так, сучасні технології дозволяють нам виконувати безліч функцій, за якими раніше ми зверталися до фахівців. Але наш мозок не здатний переробляти таку величезну кількість даних, яке збільшується з кожним днем. Звідси наші забудькуватість і неуважність: ми втрачаємо ключі і квитки, забуваємо, куди поклали ту чи іншу річ. Нейробіолог Деніел Левітін пояснює, як влаштований наш мозок, і показує, як застосувати останні дані когнітивної науки до звичайного життя - роботі, здоров'ю, відносинам, - щоб управляти інформаційним потоком, правильно організовувати свій час і не захаращувати особистий простір. Не існує єдиної системи, яка підійшла б усім: ми різні. Але з цієї книги ви дізнаєтеся про загальні принципи: їх можна по-своєму використовувати, щоб повернути собі відчуття порядку в справах, а також компенсувати марно витрачений час в спробах приборкати неорганізований розум.

Купити книгу «Організований розум. Як мислити і приймати рішення в епоху інформаційного перевантаження» Деніел Левітін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Організований розум. Як мислити і приймати рішення в епоху інформаційного перевантаження" (Деніел Левітін) з ISBN 978-5-00146-002-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Organized Mind
Перекладач
Тетяна Землеруб
Науковий редактор
Ксенія Пахорукова
Редактор
Єлизавета Ульянова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
544
Формат
165x235 мм
Вага
0.755
Автор
Деніел Левітін

Рецензії на книгу «Організований розум . Як мислити і приймати рішення в епоху інформаційного перевантаження ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами