Одна привычка в неделю для всей семьи. Повышаем уверенность, укрепляем отношения, заботимся о здоровье, развиваем интеллект - Бретт Блюменталь, Даниэль Ши Тан (978-5-00146-200-2)

Одна привычка в неделю для всей семьи. Повышаем уверенность, укрепляем отношения, заботимся о здоровье, развиваем интеллект - Бретт Блюменталь, Даниэль Ши Тан (978-5-00146-200-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-5-00146-200-2
  • Код товару: 339111
Основні характеристики
Назва оригіналу: 52 Small Changes for the Family
Перекладач: Юлія Змєєва
Редактор: Юлія Потьомкіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Одна звичка в тиждень для всієї родини. Підвищуємо впевненість , зміцнюємо відносини , дбаємо про з» Бретт Блюменталь , Даніель Ши Тан

Продовження бестселера «Одна звичка в тиждень» - 52 корисні звички, які допоможуть зробити сім'ю щасливіше і здоровіше за допомогою невеликих кроків. Ідея проста: один маленький крок, одна зміна щотижня, і через рік ви і ваші діти станете більш свідомими, цікавими і уважними, знайдете емоційну рівновагу, зміцните фізичне здоров'я і поліпшите стосунки з друзями, родичами і - найголовніше - один з одним. Фішки книги: Автори докладно пояснюють кожен крок і пропонують «інструкцію із застосування» з підказками та рекомендаціями. Книга побудована таким чином, щоб рівномірно охоплювати всі області: гострий розум, здоровий дух, міцне тіло, міцні відносини. Це дозволить підтримувати залученість, інтерес і мотивацію, а також допоможе вам осмислено домагатися результатів. Кожні дванадцять тижнів вам буде запропоновано своєрідний «квартальний звіт» з перерахуванням всіх змін, які ви повинні будете зробити в житті до цього моменту. Це допоможе відстежувати результати і нічого не упустити.

Купити книгу «Одна звичка в тиждень для всієї родини. Підвищуємо впевненість , зміцнюємо відносини , дбаємо про з» Бретт Блюменталь , Даніель Ши Тан в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Одна звичка в тиждень для всієї родини. Підвищуємо впевненість , зміцнюємо відносини , дбаємо про з" (Бретт Блюменталь , Даніель Ши Тан) з ISBN 978-5-00146-200-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
52 Small Changes for the Family
Перекладач
Юлія Змєєва
Редактор
Юлія Потьомкіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
160х210 мм
Вага
0.560
Автор
Бретт Блюменталь , Даніель Ши Тан

Рецензії на книгу «Одна звичка в тиждень для всієї родини . Підвищуємо впевненість , зміцнюємо відносини , дбаємо про з».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами