Союз непохожих. Как создать счастливую семью не вопреки, а благодаря вашим различиям - Ицхак Калдерон Адизес, Иехезкель Маданес, Рут Маданес (978-5-00117-816-3)

Союз непохожих. Как создать счастливую семью не вопреки, а благодаря вашим различиям - Ицхак Калдерон Адизес, Иехезкель Маданес, Рут Маданес (978-5-00117-816-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-00117-816-3
  • Код товару: 339106
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Power of Opposites
Перекладач: Олександра Дворянчикова
Науковий редактор: Анна Чедія Сандермоен
Редактор: Ольга Світовит
Мова: російська

Про книгу «Союз несхожих. Як створити щасливу сім'ю не всупереч , а завдяки вашим відмінностей» Ієхезкель Маданес , Іцхак Калдерон Адізес , Рут Маданес

І організації, і сім'ї є системами. Для успішної роботи системи, якої є шлюб, необхідна реалізація чотирьох ролей. По-перше, виконання безлічі обов'язків: турбота одне про одного, догляд за будинком і дітьми, забезпечення необхідного сім'ї доходу і т. П. Будучи системою, сім'я потребує дисципліни і правилах - інакше в ній не буде порядку. Порядок повинен змінюватися в залежності від обставин, оскільки шлюб - це вибір на довгі роки, і з плином часу, щоб залишатися функціональним, він повинен еволюціонувати. І, нарешті, в родині повинні панувати єдність і згоду, засновані на близькості, взаємовиручку і... кохання. Отже, в родині повинні реалізовуватися чотири різних ролі, для того щоб всі ці дії стали можливими: Виробництво результатів (Production - P), Адміністрування (Administration - A), Підприємництво (Enterpreneurship - E) і Інтегрування (Integration - I), які і складають абревіатуру PAEI. У разі, коли одна або кілька ролей не виконуються, в шлюбі стане чогось не вистачати, і він ризикує розбитися об каміння. Всі чотири ролі PAEI не можуть бути поєднані один з одним одночасно, і ніхто одночасно не може виконувати їх поодинці. Таким чином, шлюб є ??взаємодоповнюючу команду, де один з партнерів бере на себе одну частину ролей, а інший - що залишилася. Це пояснює те, чому протилежності притягуються. Біда в тому, що, коли разом збираються люди з несхожими стилями поведінки, серед них виникають конфлікти. Конфлікт може перейти в деструктивну фазу і привести до розлучення. А може допомогти подальшому розвитку і самореалізації. Залежить це від того, чи присутні в родині взаємоповага і довіра. Це книга про взаємоповагу і довіру і про те, як їх розвивати і плекати у своїй родині.

Купити книгу «Союз несхожих. Як створити щасливу сім'ю не всупереч , а завдяки вашим відмінностей» Ієхезкель Маданес , Іцхак Калдерон Адізес , Рут Маданес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Союз несхожих. Як створити щасливу сім'ю не всупереч , а завдяки вашим відмінностей" (Ієхезкель Маданес , Іцхак Калдерон Адізес , Рут Маданес) з ISBN 978-5-00117-816-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Power of Opposites
Перекладач
Олександра Дворянчикова
Науковий редактор
Анна Чедія Сандермоен
Редактор
Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка з клапанами
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
165х210 мм
Вага
0.320
Автор
Ієхезкель Маданес , Іцхак Калдерон Адізес , Рут Маданес

Рецензії на книгу «Союз несхожих . Як створити щасливу сім'ю не всупереч , а завдяки вашим відмінностей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами