Вижу землю! Создай свою цивилизацию с помощью карандашей, ножниц и клея - Питер Хаудесабос, Брунхильда Бормс (978-5-00117-560-5)

Вижу землю! Создай свою цивилизацию с помощью карандашей, ножниц и клея - Питер Хаудесабос, Брунхильда Бормс (978-5-00117-560-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 270
270 грн
  • ISBN: 978-5-00117-560-5
  • Код товару: 339094
Основні характеристики
Назва оригіналу: Land in zicht!
Перекладач: Катерина Торіцина
Редактор: Анна Шахова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Бачу землю ! Створи свою цивілізацію за допомогою олівців , ножиць і клею» Брунхільда Бормс , Пітер Хаудесабос

Під час секретної експедиції вчені відкрили сім нових островів. Шанс створити на кожному з них свою державу отримують семеро дітей. Може, ти один з них? Двадцять п'ять оригінальних завдань допоможуть тобі побудувати власну цивілізацію: вигадуй, малюй, розфарбовуй, вирізай і наклеюють - створюй її своїми руками. Фішки книги: Захоплюючий сюжет, який захопить не менш комп'ютерної гри. Кожна дитина відчує себе повноправним правителем цілої держави і буде приймати важливі рішення. Наприклад, які свята будуть відзначатися в його країні або скільки домашніх тварин повинно бути в кожній родині. Всередині книги є великий вкладиш для вирізання справжньою корони. Всі, хто викладе в соцмережу своє фото в цій короні і з книгою «Бачу землю!», Отримають подарунок від міфу. Варіант корисного сімейного дозвілля. Прокачує творчі здібності, навички презентації та логіку. Як працювати з цією книгою: Ця книга - інтерактивна, а це значить, що все, що потрібно робити, дитина дізнається з самої книги. Завдання потрібно виконувати послідовно: малювати, домальовувати, розфарбовувати, вирізати деталі з додається постера і приклеювати на сторінки в зазначених місцях. При цьому більшість завдань варіативні - дитина сама робить вибір або вирішує, як саме їх виконувати. Сюжет книги починається з того, що юний читач отримує секретний лист і вирушає на один з семи незаселених островів. На який саме і як він буде до нього добиратися - вирішує сам. Після прибуття він вибирає назву для своєї держави, прапор і свята. Потім населяє країну жителями, будує їм будинки, заводить домашніх тварин і городи з новими сортами овочів і фруктів, яким сам придумує назви. Потім прокладає дороги, придумує нові знаки дорожнього руху, виписує штрафи, викликає швидку, пожежних і поліцію. Після цього будує фабрику, населяє зоопарк звірами і птахами, створює клуби за інтересами, описує погоду на острові, будує готель для туристів, створює нові страви місцевої кухні та музей імені себе, а також вибирає сувеніри. Протягом всієї книги дитини супроводжують помічники, на яких в кінці кожного етапу квесту потрібно скласти характеристику. Після створення держави потрібно про нього розповісти і захистити презентацію перед строгими членами комісії з різних країн. Якщо захист пройде успішно, дитина стає повновладним правителем країни і може себе коронувати.

Купити книгу «Бачу землю ! Створи свою цивілізацію за допомогою олівців , ножиць і клею» Брунхільда Бормс , Пітер Хаудесабос в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Бачу землю ! Створи свою цивілізацію за допомогою олівців , ножиць і клею" (Брунхільда Бормс , Пітер Хаудесабос) з ISBN 978-5-00117-560-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Land in zicht!
Перекладач
Катерина Торіцина
Редактор
Анна Шахова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
88
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.280
Автор
Брунхільда Бормс , Пітер Хаудесабос

Рецензії на книгу «Бачу землю ! Створи свою цивілізацію за допомогою олівців , ножиць і клею ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами