Математика семейной жизни. Два взгляда на счастливый брак - Екатерина Бурмистрова, Михаил Бурмистров (978-5-91761-940-8)

Математика семейной жизни. Два взгляда на счастливый брак - Екатерина Бурмистрова, Михаил Бурмистров (978-5-91761-940-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 405
405 грн
  • ISBN: 978-5-91761-940-8
  • Код товару: 339087
Основні характеристики
Редактор: Яна Грецова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний з відтінком
Кількість сторінок: 240

Про книгу «Математика сімейного життя. Два погляди на щасливий шлюб» Катерина Бурмістрова , Михайло Бурмістров

До пристрою сімейного життя потрібно підходити, маючи якийсь багаж знань про її законах. У цьому сімейне життя схоже на математиці, адже вона щодня ставить перед подружжям і батьками все нові завдання. Відомі сімейні консультанти, провідні онлайн-школи Катерина і Михайло Бурмістрова діляться своєю формулою сімейного щастя. Чому емоційна і фізична близькість подружжя - головне у вихованні дітей? Чи можна навчитися правильно сваритися? Чим небезпечний термін "токсична мати"? Як бунтують підліток допомагає зміцнити сім'ю? І чому відпустку, присвячений розбору антресолей, буває корисніше поїздки на море? Авторам книги, батькам одинадцяти дітей, вдалося знайти відповіді на всі ці питання. Значить, обов'язково вдасться і вам.

Купити книгу «Математика сімейного життя. Два погляди на щасливий шлюб» Катерина Бурмістрова , Михайло Бурмістров в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Математика сімейного життя. Два погляди на щасливий шлюб" (Катерина Бурмістрова , Михайло Бурмістров) з ISBN 978-5-91761-940-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Яна Грецова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
240
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Катерина Бурмістрова , Михайло Бурмістров

Рецензії на книгу «Математика сімейного життя . Два погляди на щасливий шлюб ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами