Менеджмент нового времени. Простые механизмы, ведущие к росту, инновациям и доминированию на рынке - Эдвардс Деминг (978-5-9614-1244-4)

Менеджмент нового времени. Простые механизмы, ведущие к росту, инновациям и доминированию на рынке - Эдвардс Деминг (978-5-9614-1244-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 337
337 грн
  • ISBN: 978-5-9614-1244-4
  • Код товару: 339076
Основні характеристики
Назва оригіналу: The New Economics for Industry, Government, Education
Перекладач: Т. Гуреш
Редактор: В. Шпер
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Менеджмент нового часу. Прості механізми , що ведуть до зростання , інновацій та домінування на рин» Едвардс Демінг

Це остання книга одного з найбільших гуру менеджменту XX століття. Д-р Демінг вклав в неї весь свій досвід, заснований на теорії глибинних знань - одному з відносно пізніх його відкриттів. Демінг бачив в цій теорії важіль, який міг би вивести Америку з глибокої кризи, викликаного неправильним стилем менеджменту. Через 25 років з моменту написання книги вона все ще актуальна, причому не тільки для американської, а й для російської дійсності. Для початківців менеджерів книга стане напуттям перед зануренням в світ бізнес-процесів, високої відповідальності, контролю і прийняття складних рішень. А досвідченим підприємцям нагадає, чому так важливо не стояти на місці і вкладатися в розвиток компанії на всіх рівнях.

Купити книгу «Менеджмент нового часу. Прості механізми , що ведуть до зростання , інновацій та домінування на рин» Едвардс Демінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Менеджмент нового часу. Прості механізми , що ведуть до зростання , інновацій та домінування на рин" (Едвардс Демінг) з ISBN 978-5-9614-1244-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The New Economics for Industry, Government, Education
Перекладач
Т. Гуреш
Редактор
В. Шпер
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
184
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.420
Автор
Едвардс Демінг

Рецензії на книгу «Менеджмент нового часу . Прості механізми , що ведуть до зростання , інновацій та домінування на рин».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами