Искусство возможности. Как сыграть свою лучшую партию в карьере и жизни - Бенджамин Зандер, Розамунда Зандер (978-5-9614-2474-4)

Искусство возможности. Как сыграть свою лучшую партию в карьере и жизни - Бенджамин Зандер, Розамунда Зандер (978-5-9614-2474-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 128
128 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2474-4
  • Код товару: 339008
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Art of Possibility
Перекладач: Ю. Єфанова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Мистецтво можливості. Як зіграти свою кращу партію в кар'єрі і житті» Бенджамін Зандер , Розамунд Зандер

Книга " Мистецтво можливості " об'єднує досвід талановитого психотерапевта Розамунд Зандер і видатного диригента і вчителі Бенджаміна Зандера. Автори описують власну концепцію трансформації життя , звільненої від страху невдач. Зміни грунтуються на нових методах , що дозволяють по - іншому визначити самого себе , інших людей і весь світ. Вправи , представлені в книзі , дозволять вам за дуже короткий термін докорінно змінити свій погляд на життя , зробивши її краще.

Купити книгу «Мистецтво можливості. Як зіграти свою кращу партію в кар'єрі і житті» Бенджамін Зандер , Розамунд Зандер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво можливості. Як зіграти свою кращу партію в кар'єрі і житті" (Бенджамін Зандер , Розамунд Зандер) з ISBN 978-5-9614-2474-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Art of Possibility
Перекладач
Ю. Єфанова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
115х165 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.200
Автор
Бенджамін Зандер , Розамунд Зандер

Рецензії на книгу «Мистецтво можливості . Як зіграти свою кращу партію в кар'єрі і житті ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами