Здоровый кишечник. Как обрести контроль над весом, настроением и самочувствием - Джастин Сонненбург, Эрика Сонненбург (978-5-00117-564-3)

Здоровый кишечник. Как обрести контроль над весом, настроением и самочувствием - Джастин Сонненбург, Эрика Сонненбург (978-5-00117-564-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 363
363 грн
  • ISBN: 978-5-00117-564-3
  • Код товару: 338996
Основні характеристики
Перекладач: Олена Купріянова
Науковий редактор: Марія Чайковська
Редактор: Ірина Бойко
Мова: російська

Про книгу «Здоровий кишечник. Як отримати контроль над вагою , настроєм і самопочуттям» Джастін Сонненбург , Еріка Сонненбург

Фахівці з медичної школи Стенфорда розповідають про вплив мікрофлори на наше здоров'я, самопочуття і вага. Мікроби живуть на Землі мільярди років. На одній нашій руці їх більше, ніж людей на землі. Колись вони шукали в людині їжу і притулок, але в процесі еволюції стали частиною нашого метаболізму. Співробітники медичної школи Стенфордського університету розкажуть, як ця давня і надзвичайно живуча мікроскопічна сутність впливає на багато аспектів нашого життя. Ви дізнаєтеся: - які мікроби живуть в кишечнику; - як мікрофлора змінюється від народження до старості; - чому важливі природні пологи; - чим годувати мікробів (і навіщо); - як пов'язані мозок і кишечник; - в чому користь прибутків і як їх вибрати і багато іншого. У книзі ви знайдете результати наукових досліджень, історичні факти, кумедні випадки і серйозні рекомендації. А також меню, створене з урахуванням потреб нашої мікрофлори. Для кого ця книга Для батьків і майбутніх батьків. Для всіх, хто піклується про своє здоров'я і здоров'я близьких. Для тих, хто хоче більше дізнатися про взаємозв'язок мікрофлори і стану здоров'я. Для всіх, хто любить нонфікшен на медичні теми.

Купити книгу «Здоровий кишечник. Як отримати контроль над вагою , настроєм і самопочуттям» Джастін Сонненбург , Еріка Сонненбург в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Здоровий кишечник. Як отримати контроль над вагою , настроєм і самопочуттям" (Джастін Сонненбург , Еріка Сонненбург) з ISBN 978-5-00117-564-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Купріянова
Науковий редактор
Марія Чайковська
Редактор
Ірина Бойко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка з клапанами
Оформлення обкладинки
Наталя Савіних
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
165х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джастін Сонненбург , Еріка Сонненбург

Рецензії на книгу «Здоровий кишечник . Як отримати контроль над вагою , настроєм і самопочуттям ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами