Liber null. Книга результатов. Путешествие между мирами. Два мира и междумирье. Обряды и Демоницы - Филл Хайн, Питер Кэролл, Рэй Шервин (978-5-519-66876-7)

Liber null. Книга результатов. Путешествие между мирами. Два мира и междумирье. Обряды и Демоницы - Филл Хайн, Питер Кэролл, Рэй Шервин (978-5-519-66876-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 705
705 грн
  • ISBN: 978-5-519-66876-7
  • Код товару: 338927
Основні характеристики
Перекладач: баньши Дану
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Андрій Кічо
Папір: офсетний білий

Про книгу «Liber null. Книга результатів. Подорож між світами. Два світи і Междумірья. Обряди і демониця» Пітер Керолл , Рей Шервин , Филл Хайн

Магія ЮТ - це надзвичайно практичне і приватне, експериментальне мистецтво. Через цю книгу проходять дві головні теми: це змінені стани свідомості - ключ до відкриття магічних здібностей; і те, що ці здібності можуть бути розвинені без будь-символічної системи, а тільки за допомогою самої реальності. У цих розділах досліджується магічний стиль медитацій, альтернативна віра і алфавіт бажання. Природна схильність до більш темний бік магії це хороший пункт для початку остаточного пошуку, і половина цієї книги присвячена чорному мистецтву. Незалежно від запорошених книжок і древніх містифікацій, тут зібрані життєво важливі елементи багато традицій, щоб створити живе мистецтво. Ілюмінати Танатероса - магічні наступники культу Зос Кіа і А. '. А.'. Ця книга, спочатку складена з першоджерел книга для ЮТ, тепер випущена для тих, хто бажає працювати один і для тих, які шукають допуск в Орден. Хоча присвяченого всюди називають «він», читач повинен зрозуміти, що це написано просто відповідно до традиційного стилю магічно текстів цього типу, і що цей курс дослідження не виключає практику для жінок.

Купити книгу «Liber null. Книга результатів. Подорож між світами. Два світи і Междумірья. Обряди і демониця» Пітер Керолл , Рей Шервин , Филл Хайн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Liber null. Книга результатів. Подорож між світами. Два світи і Междумірья. Обряди і демониця" (Пітер Керолл , Рей Шервин , Филл Хайн) з ISBN 978-5-519-66876-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
баньши Дану
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Андрій Кічо
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.612
Автор
Пітер Керолл , Рей Шервин , Филл Хайн

Рецензії на книгу «Liber null . Книга результатів . Подорож між світами . Два світи і Междумірья . Обряди і демониця ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами