Книга Таро Райдера–Уэйта. Все карты в раскладах «Компас», «Слепое пятно» и «Оракул любви» - Хайо Банцхаф (978-5-9573-2337-2)

Книга Таро Райдера–Уэйта. Все карты в раскладах «Компас», «Слепое пятно» и «Оракул любви» - Хайо Банцхаф (978-5-9573-2337-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 308
308 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2337-2
  • Код товару: 338907
Основні характеристики
Перекладач: Т. Соколова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Книга Таро Райдера - Уейта. Всі карти в розкладах « Компас » , « Сліпе пляма » і « Оракул любові »» Хайо Банцхаф

Автор книги - Хайо Банцхаф, відомий в Німеччині експерт-таролог. На основі свого багаторічного досвіду роботи з картами Таро в цій книзі він пропонує нам чітке і лаконічне опис всіх 78 карт найпопулярнішою на сьогоднішній день колоди - Таро Райдера-Уейта. У книзі ви знайдете всю необхідну інформацію, щоб за допомогою Таро самостійно відповісти на ваші запитання, що стосуються найрізноманітніших сфер життя: професійної діяльності, романтичних відносин, пізнання свого внутрішнього світу і ін. Зручна структура книги дозволяє швидко знайти потрібну карту, а опис значення карт у всіх позиціях в трьох популярних розкладах ( "Компас", "Оракул любові" і "Сліпе пляма") робить інтерпретацію цих розкладів легкої навіть для новачків. Загальний опис карт допоможе в тлумаченні дванадцяти інших розкладів, даних в додатку. Ця книга - ваш особистий путівник по Таро Райдера-Уейта, настільний керівництво для новачків і професіоналів.

Купити книгу «Книга Таро Райдера - Уейта. Всі карти в розкладах « Компас » , « Сліпе пляма » і « Оракул любові »» Хайо Банцхаф в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Книга Таро Райдера - Уейта. Всі карти в розкладах « Компас » , « Сліпе пляма » і « Оракул любові »" (Хайо Банцхаф) з ISBN 978-5-9573-2337-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Соколова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
І. Лаптєва
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
150х230 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.299
Автор
Хайо Банцхаф

Рецензії на книгу «Книга Таро Райдера - Уейта . Всі карти в розкладах « Компас » , « Сліпе пляма » і « Оракул любові » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами