Избавление от пищевой зависимости. Как справиться с безудержным влечением к еде, снять стресс и перестать ненавидеть свое тело. Практикум - Каролин Росс (978-5-9573-3492-7)

Избавление от пищевой зависимости. Как справиться с безудержным влечением к еде, снять стресс и перестать ненавидеть свое тело. Практикум - Каролин Росс (978-5-9573-3492-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 864
864 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3492-7
  • Код товару: 338880
Основні характеристики
Перекладач: Наталя Буравова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Оформлення обкладинки: Алвард Оганджанян

Про книгу «Позбавлення від харчової залежності. Як впоратися з нестримним потягом до їжі , зняти стрес і перес» Каролін Росс

"Без трьох чашок кави я навіть не можу приступити до роботи". "Знову з чоловіком посварилася, у тебе ж є шоколадка?" "І чому в транспорті люди такі злі? Порадую себе булочкою ". Звучить знайомо? Якщо подібна поведінка перетворилося в звичку, можливо, ваші відносини з їжею вже не цілком здорові. У своїй книзі Каролін Кокер Росс розповідає про фізіологічні, неврологічних і психологічних причинах харчової залежності і пропонує ефективну програму, яка допоможе вам приборкати нездорову тягу до їжі. Якщо їжа стала для вас мало не єдиним джерелом задоволення і набуття спокою, ця книга для вас. Завдяки їй ви переконаєтеся: те, чого ви дійсно прагнете, - це душевне задоволення, і навчитеся справлятися зі стресом і емоціями, не «заїдаючи" їх. Йтиметься зовсім не про дієти. А про те, як пізнати своє справжнє "Я" і відчути власне тіло, переставши засуджувати, або навіть ненавидіти, і навчившись інтуїтивно розуміти його справжні потреби. Каролін - доктор медицини і експерт по роботі з залежностями - допоможе вам почати працювати з причинами, що лежать в основі вашої одержимості їжею, і розповість, як дотримуватися принципів здорового харчової поведінки. Якщо у вас в руках виявилася ця книга, не питайте себе, чи готові ви до змін. Звичайно, готові! Переверніть сторінку і почніть перебудовувати своє життя - поступово, крок за кроком, шматочок за шматочком.

Купити книгу «Позбавлення від харчової залежності. Як впоратися з нестримним потягом до їжі , зняти стрес і перес» Каролін Росс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Позбавлення від харчової залежності. Як впоратися з нестримним потягом до їжі , зняти стрес і перес" (Каролін Росс) з ISBN 978-5-9573-3492-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Наталя Буравова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Алвард Оганджанян
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Каролін Росс

Рецензії на книгу «Позбавлення від харчової залежності . Як впоратися з нестримним потягом до їжі , зняти стрес і перес».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами