Избавление от навязчивых мыслей. Руководство по преодолению стресса и тревоги с помощью когнитивно-бихевиоральных психотехник - Мартин Сейф, Салли Уинстон (978-5-9573-3490-3)

Избавление от навязчивых мыслей. Руководство по преодолению стресса и тревоги с помощью когнитивно-бихевиоральных психотехник - Мартин Сейф, Салли Уинстон (978-5-9573-3490-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 691
691 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3490-3
  • Код товару: 338879
Основні характеристики
Назва оригіналу: Overcoming Unwanted Intrusive Thoughts
Перекладач: Ірина Лейн
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Позбавлення від нав'язливих думок. Керувати заходами з подолання стресу і тривоги за допомогою когн» Мартін Сейф , Саллі Уїнстон

Вас хоч раз відвідували лякають, нав'язливі або тривожні думки? Гладити кошеня і раптом подумати: "Я можу легко розтрощити йому голову". Втішати одного, котрий пережив фіаско в особистому житті, і потай смакувати принизливі деталі його розповіді. Їхати з сім'єю в автомобілі і в подробицях уявляти, як ви втрачаєте управління і виїжджаєте на зустрічну смугу. Соромно, страшно, не хочеться вірити, що це все приходить вам в голову? Прагніть скоріше їх забути? Погана новина: чим наполегливіше ви намагаєтеся позбутися від подібних чорних думок, тим сильніше вони "застряють" в голові і тим гірше ви себе відчуваєте. Але є і хороша новина: ці ганебні думки виникають у всіх, в тому числі у розумних і доброчесних людей. Гарна новина номер два: є відмінний спосіб позбутися від цих мук. Перед вами цінне керівництво, яке описує підхід, заснований на практиці когнітивно-бихевиоральной терапії (ВПТ). Суть в тому, щоб освоїти новий спосіб поводження з думками, коли ви більше не боїтеся і не соромтеся їх (виявляється, відштовхування думок або спроби їх оскаржити лише підсилюють вашу тривогу). Поступово ви навчитеся приборкувати цих биків у своїй голові, знизите рівень тривоги, перестанете себе нескінченно засуджувати, і зможете сконцентруватися на важливому.

Купити книгу «Позбавлення від нав'язливих думок. Керувати заходами з подолання стресу і тривоги за допомогою когн» Мартін Сейф , Саллі Уїнстон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Позбавлення від нав'язливих думок. Керувати заходами з подолання стресу і тривоги за допомогою когн" (Мартін Сейф , Саллі Уїнстон) з ISBN 978-5-9573-3490-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Overcoming Unwanted Intrusive Thoughts
Перекладач
Ірина Лейн
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Арег Мірзоян
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.377
Автор
Мартін Сейф , Саллі Уїнстон

Рецензії на книгу «Позбавлення від нав'язливих думок . Керувати заходами з подолання стресу і тривоги за допомогою когн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами