Как стать блогером с миллионной аудиторией, создать успешный стартап, покорить Америку, если ты девочка из обычной семьи - Марина Могилко (978-617-7764-71-6)

Как стать блогером с миллионной аудиторией, создать успешный стартап, покорить Америку, если ты девочка из обычной семьи - Марина Могилко (978-617-7764-71-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 211
211 грн
  • ISBN: 978-617-7764-71-6
  • Код товару: 338704
Основні характеристики
Художник: М. Ареф'єв
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Як стати блогером з мільйонною аудиторією , створити успішний стартап , підкорити Америку , якщо ти» Марина Могилко

Добре знання англійської - це не просто ваше конкурентну перевагу в боротьбі за успіх, це потужний інструмент, який відкриє вам цілий світ можливостей. Завдяки англійської мови будь-яке ваше починання тут же прийме планетарні масштаби! Потрібно тільки правильно розпорядитися цими можливостями. Історія автора цієї книги Марини Могилко тому підтвердження. Марина - співзасновник багатомільйонного стартапу, популярний блогер і невтомна "достігательніца" будь-яких цілей - завдячую цій безмежною любов'ю до англійської та повної віддачі улюблених справ. У кожного з вас свої бажання, але будь-який з них здійснити в рази простіше, якщо в вас є любов до іноземної мови і прагнення змінюватися, - і те, і інше ви знайдете в цій книзі.

Купити книгу «Як стати блогером з мільйонною аудиторією , створити успішний стартап , підкорити Америку , якщо ти» Марина Могилко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як стати блогером з мільйонною аудиторією , створити успішний стартап , підкорити Америку , якщо ти" (Марина Могилко) з ISBN 978-617-7764-71-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
140x205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Марина Могилко

Рецензії на книгу «Як стати блогером з мільйонною аудиторією , створити успішний стартап , підкорити Америку , якщо ти ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами