Тайм-менеджмент. Полный курс - Глеб Архангельский, Сергей Бехтерев, Марианна Лукашенко, Татьяна Телегина (978-5-9614-6633-1)

Тайм-менеджмент. Полный курс - Глеб Архангельский, Сергей Бехтерев, Марианна Лукашенко, Татьяна Телегина (978-5-9614-6633-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 372
372 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6633-1
  • Код товару: 338700
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 312
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Тайм менеджмент. повний курс» Гліб Архангельський , Маріанна Лукашенко , Сергій Бехтерєв , Тетяна Телегіна

У гонитві за успіхом ми часто немов пробігаємо повз життя, навіть не помічаючи її. Уміння керувати часом дає важливу перевагу - стає легше знайти можливість для творчості, яке дає поживу нашій душі. Це дійсно повний курс, що включає всі аспекти організації часу. Книга розповідає не тільки про управління робочим часом, а й про ефективне відпочинку, цілепокладання, планування. З книги ви дізнаєтеся і про особисте, і про корпоративне тайм-менеджменті. Ви навчитеся організовувати свій час як за допомогою щоденників, які можете зробити самі, так і за допомогою комп'ютерних програм. Після кожного розділу є завдання для закріплення навичок управління часом.

Купити книгу «Тайм менеджмент. повний курс» Гліб Архангельський , Маріанна Лукашенко , Сергій Бехтерєв , Тетяна Телегіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тайм менеджмент. повний курс" (Гліб Архангельський , Маріанна Лукашенко , Сергій Бехтерєв , Тетяна Телегіна) з ISBN 978-5-9614-6633-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
170х240 мм
Вага
0.632
Автор
Гліб Архангельський , Маріанна Лукашенко , Сергій Бехтерєв , Тетяна Телегіна

Рецензії на книгу «Тайм менеджмент. повний курс ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами