Восемь религий, которые правят миром. Все об их соперничестве, сходстве и различиях - Стивен Протеро (978-617-7764-48-8)

Восемь религий, которые правят миром. Все об их соперничестве, сходстве и различиях - Стивен Протеро (978-617-7764-48-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 350
350 грн
  • ISBN: 978-617-7764-48-8
  • Код товару: 338654
Основні характеристики
Назва оригіналу: God Is Not One
Перекладач: Уляна Сапціна
Редактор: А. Богословський
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Вісім релігій , які правлять світом. Все про їх суперництві , схожості і відмінності» Стівен Протеро

У цій книзі представлені найбільші релігії світу: іудаїзм, християнство, іслам, індуїзм, буддизм, конфуціанство, даосизм, релігія йоруба, а також додаткова глава про атеїзм, такі, якими вони є насправді - в усіх їх слави і соромі. Ви дізнаєтеся, з чого виросли релігії, що підкорили мільйони людей; що обіцяють людині великі релігії світу і чого вони вимагають взамін; які проблеми людини реально вирішує та чи інша релігія; що відбувається на сучасному глобальному релігійному ринку сьогодні; як релігія може перетворитися в одну з найбільших сил зла в історії. Стівен Протеро - не тільки визнаний фахівець з релігієзнавства, а й майстер слова, тому "Вісім релігій..." - це і компетентне виклад основних ідей, практик і цінностей великих релігій, і захоплюючий дотепний розповідь про людські пошуках Бога і прагненні стати досконалішими в минулому і сьогоденні.

Купити книгу «Вісім релігій , які правлять світом. Все про їх суперництві , схожості і відмінності» Стівен Протеро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вісім релігій , які правлять світом. Все про їх суперництві , схожості і відмінності" (Стівен Протеро) з ISBN 978-617-7764-48-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
God Is Not One
Перекладач
Уляна Сапціна
Редактор
А. Богословський
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Петро Петров
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стівен Протеро

Рецензії на книгу «Вісім релігій , які правлять світом . Все про їх суперництві , схожості і відмінності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами