Итальянская школа пения. С приложением 36 примеров сольфеджио. Вокализы для тенора и сопрано - Джузеппе Априле (978-5-8114-2086-5)

Итальянская школа пения. С приложением 36 примеров сольфеджио. Вокализы для тенора и сопрано - Джузеппе Априле (978-5-8114-2086-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 398
398 грн
  • ISBN: 978-5-8114-2086-5
  • Код товару: 338576
Основні характеристики
Перекладач: Н. Александрова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: А. Лапшин

Про книгу «Італійська школа співу. З додатком 36 прикладів сольфеджіо. Вокалізи для тенора і сопрано» Джузеппе Апріле

Джузеппе Апріле (1732 - 1813) - італійський співак, вокальний педагог, яскравий представник класичного вокального стилю бельканто. Раннє бельканто, розквіт якого припав на XVIII століття, відрізнялося емоційністю виконання, виразною кантиленою, красою звучання, майстерністю филировки, витонченими колоратурне прикрасами. Складений Апріле даний посібник з вокалу "Італійська школа співу. З додатком 36 прикладів сольфеджіо "побачило світ у 1791 році. Книга містить основні правила співу, вправи, спрямовані на постановку голосу (гами, інтервали, арпеджіо, трелі) і приклади сольфеджіо. У другій частині представлені вокалізи для тенора або сопрано. Видання адресоване співакам, студентам вокальних відділень музичних навчальних закладів, вокальним педагогам.

Купити книгу «Італійська школа співу. З додатком 36 прикладів сольфеджіо. Вокалізи для тенора і сопрано» Джузеппе Апріле в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Італійська школа співу. З додатком 36 прикладів сольфеджіо. Вокалізи для тенора і сопрано" (Джузеппе Апріле) з ISBN 978-5-8114-2086-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Александрова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Лапшин
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
132
Формат
205х290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джузеппе Апріле

Рецензії на книгу «Італійська школа співу . З додатком 36 прикладів сольфеджіо . Вокалізи для тенора і сопрано ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами