ТелоПроектор. Метафорические материалы для психологической работы с внутренним состоянием - Алексей Симоненко (978-5-98563-578-2)

ТелоПроектор. Метафорические материалы для психологической работы с внутренним состоянием - Алексей Симоненко (978-5-98563-578-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 428
428 грн
  • ISBN: 978-5-98563-578-2
  • Код товару: 338458
Основні характеристики
Художник: Д. Трубарова
Редактор: Н. Міхеєва
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 105x150 мм

Про книгу «ТелоПроектор. Метафоричні матеріали для психологічної роботи з внутрішнім станом» Олексій Симоненко

У комплект "ТелоПроектор" входять: - геометричні фігури - 57 шт., - картки з назвами емоцій і станів - 50 шт., - метафоричні зображення емоційних станів і тілесних відчуттів - 79 шт., - методичний посібник. "ТелоПроектор" - простий і пластичний інструмент психологічної роботи. Він допомагає встановити контакт з клієнтом, подолати опір, провести орієнтовну діагностику і почати терапевтичну роботу. Підходить для роботи зі старшими підлітками і дорослими. Алгоритм роботи простий - клієнт викладає з геометричних фігурок образ людини, потім вибирає картки з назвами почуттів, підбирає метафоричні зображення цих почуттів і розміщує їх на тілі вийшла фігурки. При необхідності трансформує образ: переміщує або замінює зображення відповідно до свого чином бажаного. В ході роботи клієнт починає краще розуміти себе - вирішується завдання розпізнавання внутрішніх станів і їх трансформації в ресурсні, створюється основа для подальшої глибшої роботи. Конструювання дає відчуття відчутності і рухливості елементів: їх можна помацати, приміряти, перемістити, додати, замінити, і це створює відчуття контролю над процесом створення нового, знімає тривожність, полегшує процес внутрішніх змін.

Купити книгу «ТелоПроектор. Метафоричні матеріали для психологічної роботи з внутрішнім станом» Олексій Симоненко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "ТелоПроектор. Метафоричні матеріали для психологічної роботи з внутрішнім станом" (Олексій Симоненко) з ISBN 978-5-98563-578-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Редактор
Н. Міхеєва
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
105x150 мм
Автор
Олексій Симоненко

Рецензії на книгу «ТелоПроектор . Метафоричні матеріали для психологічної роботи з внутрішнім станом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами