Arduino для изобретателей (набор электронных компонентов + книга) - Дерек Ранберг, Брайан Хуанг (978-5-9775-3988-3)

Arduino для изобретателей (набор электронных компонентов + книга) - Дерек Ранберг, Брайан Хуанг (978-5-9775-3988-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 3600
3 600 грн
  • ISBN: 978-5-9775-3988-3
  • Код товару: 338276
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 280x215 мм
Вага: 1.500

Про книгу «Arduino для винахідників ( набір електронних компонентів + книга )» Брайан Хуанг , Дерек Ранберг

Набір підготовлений за матеріалами популярної книги "Аrduino для винахідників: навчання електроніці на 10 приголомшливих проектах" (автори Б. Хуанг, Д. Ранберг), яка на практичних прикладах вводить читача в захоплюючий світ розробника електронних пристроїв на базі Arduino. Виконавши описані в книзі проекти, ви навчитеся не тільки збирати і програмувати конкретні пристрої, але і модифікувати їх, включаючи власну уяву і фантазію. Крім того, ви навчитеся використовувати підручні засоби (картон, м'ячі для пінг-понгу та ін.) Для створення повноцінних виробів. Складність і труднощі проектів підвищується з кожним наступним. За допомогою компонентів цього набору ви зможете розробити, створити і модифікувати такі проекти: - Класичний перший проект Arduino - миготіння світлодіодом. - Мініатюрний світлофор. - Екран з світлодіодів для відображення анімованих візерунків і постатей. - Захоплююча гра для тестування швидкості реакції. - Світлочутливий різнокольоровий нічник. - Важка, але цікава гра балансування м'ячика на балці. - Мініатюрна тепличка з автоматично керованим вентилятором і вікном для регулювання - температури. - Керований мобільний робот. - Пристрій для хронометрування гонок іграшкових автомобілів. - Цифрова труба.

Купити книгу «Arduino для винахідників ( набір електронних компонентів + книга )» Брайан Хуанг , Дерек Ранберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Arduino для винахідників ( набір електронних компонентів + книга )" (Брайан Хуанг , Дерек Ранберг) з ISBN 978-5-9775-3988-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
280x215 мм
Вага
1.500
Автор
Брайан Хуанг , Дерек Ранберг

Рецензії на книгу «Arduino для винахідників ( набір електронних компонентів + книга ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами