Нестареющий мозг. Глобальное медицинское открытие об истинных причинах снижения умственной активности, позволяющее обрести ясность ума, хорошую память и спасти мозг от болезни Альцгеймера - Дэйл Бредесен (978-617-7561-58-2)

Нестареющий мозг. Глобальное медицинское открытие об истинных причинах снижения умственной активности, позволяющее обрести ясность ума, хорошую память и спасти мозг от болезни Альцгеймера - Дэйл Бредесен (978-617-7561-58-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 349
349 грн
  • ISBN: 978-617-7561-58-2
  • Код товару: 338272
Основні характеристики
Перекладач: Л. Миронова
Редактор: О. Ключникова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Нестаріючий мозок. Глобальне медичне відкриття про справжні причини зниження розумової активності ,» Дейл Бредесен

Багато з нас знають кого-то, хто пережив рак. Але до теперішнього часу ми не знали нікого, хто б зміг пережити хворобу Альцгеймера. Довгі роки зниження когнітивних навичок розглядалося як незворотний процес. Але в 2017 році група вчених на чолі з доктором Бредесеном зробила революцію в світі медицини, створивши протокол ReCODE. Саме знакова відкриття в області вивчення когнітивних функцій мозку. Вперше за всю історію людства розроблена система, що дозволяє зупинити і обернути назад розвиток захворювань, які пов'язані з розумовою діяльністю людини: хвороба Альцгеймера, деменція та ін. Раніше не було жодного випадку одужання і не існувало жодного ліки, яке б показало свою ефективність. Спеціаліст в області нейродегенеративних захворювань, Дейл Бредесен виділив 36 метаболічних факторів, які призводять до зниження розумової діяльності людини. Усунувши їх, ви зможете бути впевнені в своєму мозку на 100% в будь-який проміжок свого життя.

Купити книгу «Нестаріючий мозок. Глобальне медичне відкриття про справжні причини зниження розумової активності ,» Дейл Бредесен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нестаріючий мозок. Глобальне медичне відкриття про справжні причини зниження розумової активності ," (Дейл Бредесен) з ISBN 978-617-7561-58-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Л. Миронова
Редактор
О. Ключникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
165х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Дейл Бредесен

Рецензії на книгу «Нестаріючий мозок . Глобальне медичне відкриття про справжні причини зниження розумової активності ,».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами