Сторителлинг в бизнесе. Как разговаривать с людьми, чтобы вас слушали, вам верили, с вами соглашались - Джо Лазаускас, Шейн Сноу (978-985-15-3881-8)

Сторителлинг в бизнесе. Как разговаривать с людьми, чтобы вас слушали, вам верили, с вами соглашались - Джо Лазаускас, Шейн Сноу (978-985-15-3881-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 233
233 грн
  • ISBN: 978-985-15-3881-8
  • Код товару: 338242
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Гродель
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: М. Драко
Папір: пухкий

Про книгу «Сторітеллінг в бізнесі. Як розмовляти з людьми , щоб вас слухали , вам вірили , з вами погоджувалис» Джо Лазаускас , Шейн Сноу

Автори показують , як керівники і співробітники компаній можуть за допомогою ефективних історій не тільки розвивати бренди та приваблювати покупців , а й будувати взаємини , що сприяють формуванню лояльності і симпатії - в роботі і в інших сферах життя. Для широкого кола читачів.

Купити книгу «Сторітеллінг в бізнесі. Як розмовляти з людьми , щоб вас слухали , вам вірили , з вами погоджувалис» Джо Лазаускас , Шейн Сноу в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сторітеллінг в бізнесі. Як розмовляти з людьми , щоб вас слухали , вам вірили , з вами погоджувалис" (Джо Лазаускас , Шейн Сноу) з ISBN 978-985-15-3881-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Гродель
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
М. Драко
Папір
пухкий
Кількість сторінок
176
Формат
140х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.185
Автор
Джо Лазаускас , Шейн Сноу

Рецензії на книгу «Сторітеллінг в бізнесі . Як розмовляти з людьми , щоб вас слухали , вам вірили , з вами погоджувалис».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами