Библия фэн-шуй. Полное практическое руководство по улучшению жизни и здоровья, наведению порядка в доме и личных финансах - Саймон Браун (978-5-389-14655-6)

Библия фэн-шуй. Полное практическое руководство по улучшению жизни и здоровья, наведению порядка в доме и личных финансах - Саймон Браун (978-5-389-14655-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-389-14655-6
  • Код товару: 338153
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Feng Shui Bible
Перекладач: Євгенія Махіянова
Редактор: П. Шиков
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Біблія фен - шуй. Повний практичний посібник щодо поліпшення життя та здоров'я , наведення порядку» Саймон Браун

У всеосяжному змісті цієї чудово ілюстрованої книги ви знайдете відповіді на питання про застосування фен-шуй до будь-якої області вашого життя. Саймон Браун, авторитетний британський експерт з фен-шуй, засновник Macrobiotics Online, наочно показує, як за допомогою невеликих коригувань повністю розкрити свій потенціал, керувати долею, залучати щастя і благополуччя. «За останні роки повсюдне застосування фен-шуй стало значним явищем в світі. Люди інтуїтивно розуміють, що в гармонійному оточенні вони не тільки краще себе почувають, але і працюють з повною віддачею. Фен-шуй насправді здатний поліпшити обстановку в будинку, ваше здоров'я, настрій, взаємини з людьми, фінансове становище, сімейну та духовне життя. Фен-шуй не диво, це мистецтво залучення оточуючих сил природи для розвитку людської особистості і створення умов для повноцінного життя у всіх її проявах. Якщо ви зрозумієте найважливіші зв'язку фен-шуй, то для зміни своїх відчуттів і емоцій зможете правильно використовувати ті речі, які надають на вас найбільший вплив ». (Саймон Браун)

Купити книгу «Біблія фен - шуй. Повний практичний посібник щодо поліпшення життя та здоров'я , наведення порядку» Саймон Браун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія фен - шуй. Повний практичний посібник щодо поліпшення життя та здоров'я , наведення порядку" (Саймон Браун) з ISBN 978-5-389-14655-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Feng Shui Bible
Перекладач
Євгенія Махіянова
Редактор
П. Шиков
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
384
Формат
185х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Саймон Браун

Рецензії на книгу «Біблія фен - шуй . Повний практичний посібник щодо поліпшення життя та здоров'я , наведення порядку ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами