Игротека речевых игр. Выпуск 12. Живые картинки. Игры на развитие речевого выдоха у детей 5-7 лет с речевыми нарушениями - Светлана Леонова (978-5-907129-76-4)

Игротека речевых игр. Выпуск 12. Живые картинки. Игры на развитие речевого выдоха у детей 5-7 лет с речевыми нарушениями - Светлана Леонова (978-5-907129-76-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 79
79 грн
  • ISBN: 978-5-907129-76-4
  • Код товару: 337997
Основні характеристики
Художник: Дмитро Кудряков
Редактор: Н. Арбекова
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 12. Живі картинки. Ігри на розвиток мовного видиху у дітей 5-7 років з» Світлана Леонова

У посібнику міститься ігровий матеріал для проведення вправ з розвитку цілеспрямованого мовного видиху (ігрові поля з рухомими (відлітними) частинами, закріпленими на нитках або частково приклеєними). Мета посібника - допомогти педагогу урізноманітнити корекційну роботу по формуванню правильного дихання у дітей з порушеннями звукопроізносітельной сторони мови, темпорітміческой організації мовлення, дітьми, що мають нецілеспрямований і слабкий ротової видих. Даний посібник призначений для використання на індивідуальних і подгруппових логопедичних заняттях з формування звуковимови на етапі підготовки артикуляційного апарату до постановки звуків. Посібник адресовано логопедам, вихователям, гувернерам і батькам.

Купити книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 12. Живі картинки. Ігри на розвиток мовного видиху у дітей 5-7 років з» Світлана Леонова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ігротека мовних ігор. Випуск 12. Живі картинки. Ігри на розвиток мовного видиху у дітей 5-7 років з" (Світлана Леонова) з ISBN 978-5-907129-76-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Арбекова
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
28
Формат
205x285 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Світлана Леонова

Рецензії на книгу «Ігротека мовних ігор. Випуск 12. Живі картинки . Ігри на розвиток мовного видиху у дітей 5-7 років з».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами