Человек 2.0. Перезагрузка. Реальные истории о невероятных возможностях науки и человеческого организма - Адам Пиорей (978-5-00101-201-6)

Человек 2.0. Перезагрузка. Реальные истории о невероятных возможностях науки и человеческого организма - Адам Пиорей (978-5-00101-201-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 640
640 грн
  • ISBN: 978-5-00101-201-6
  • Код товару: 337971
Основні характеристики
Автор: Адам Піоро
Перекладач: Олексій Капанадзе
Художник: В. Прокудін
Редактор: Ю. Сєрова
Серія: Universum
Мова: російська

Про книгу «Людина 2.0. Перезавантаження. Реальні історії про неймовірні можливості науки і людського організм» Адам Піоро

Ця книга - про науку і медицину, про те, як можна поліпшити людини і посилити або розвинути його здібності. У першій частині, присвяченій фізичним можливостям, розповідається про біоніці, генетичних методах і регенеративної медицини. У другій частині розкриваються питання, що стосуються тонкої сфери почуттів. Ви дізнаєтеся про нейропластичности мозку, інтуїції і телепатії. У третій частині йдеться про здатність мислити, механізмах пам'яті, операціях на мозку і різних методах його стимуляції, про можливості розширення свідомості. У тексті багато цікавих історій про долі вчених, лікарів та простих людей, у яких проявилися ті чи інші неординарні здібності. Піоро розповідає про людей, які зуміли подолати свої недуги, - навчилися підкоряти вершини за допомогою штучних ніг, бачити вухами і багато чому іншому.

Купити книгу «Людина 2.0. Перезавантаження. Реальні історії про неймовірні можливості науки і людського організм» Адам Піоро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людина 2.0. Перезавантаження. Реальні історії про неймовірні можливості науки і людського організм" (Адам Піоро) з ISBN 978-5-00101-201-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олексій Капанадзе
Художник
Редактор
Ю. Сєрова
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
432
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Адам Піоро

Рецензії на книгу «Людина 2.0 . Перезавантаження . Реальні історії про неймовірні можливості науки і людського організм».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами