Перевал в середине пути. Как преодолеть кризис среднего возраста и найти новый смысл жизни (аудиокнига) - Джеймс Холлис (4607068418653)

Перевал в середине пути. Как преодолеть кризис среднего возраста и найти новый смысл жизни (аудиокнига) - Джеймс Холлис (4607068418653)

Немає у продажу
Немає у продажу 105
105 грн
  • ISBN: 4607068418653
  • Код товару: 337931
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 140x125 мм
Автор: Джеймс Холліс

Про книгу «Перевал в середині шляху. Як подолати кризу середнього віку і знайти новий сенс життя ( аудіокнига» Джеймс Холліс

Автор книги стверджує, що кожна людина проходить через якийсь "Перевал", що втілює перехід від "першої дорослості" підліткового періоду до неминучої зустрічі зі старістю і смертю. Основна і спільне завдання психотерапії в цей важкий для людини період переоцінки і переосмислення життя - допомогти зберегти відчуття того, що в його житті є головним, і показати, що при переході через цей "перевал" в середньому віці з'являється унікальна можливість знову відчути свою значимість, свідоміше здійснювати свій вибір і зробити набагато цікавішою і захоплюючою своє життя. Книга буде цікава не тільки фахівцям, але й широкому колу читачів. Читає: Олег Радкевич. Час звучання: 7 ч. 32 хв.

Купити книгу «Перевал в середині шляху. Як подолати кризу середнього віку і знайти новий сенс життя ( аудіокнига» Джеймс Холліс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перевал в середині шляху. Як подолати кризу середнього віку і знайти новий сенс життя ( аудіокнига" (Джеймс Холліс) з ISBN 4607068418653 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
140x125 мм
Автор
Джеймс Холліс

Рецензії на книгу «Перевал в середині шляху . Як подолати кризу середнього віку і знайти новий сенс життя ( аудіокнига ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами