Інклюзивне навчання. Комунікативний тренінг для дошкільників з порушеннями мовлення - Ірина Мартиненко (978-617-09-3687-5)

Інклюзивне навчання. Комунікативний тренінг для дошкільників з порушеннями мовлення - Ірина Мартиненко (978-617-09-3687-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 59
59 грн
  • ISBN: 978-617-09-3687-5
  • Код товару: 337923
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 120
Формат: 165x240 мм
Вага: 0.183

Про книгу «Інклюзівне навчання. Комунікатівній тренінг для дошкільніків з порушеннях мовлення» Ірина Мартиненко

У навчально-методичному Посібнику висвітлено теоретико-методичні засади та Надано Практичні рекомендації относительно формирование комунікатівної ДІЯЛЬНОСТІ, проведення психокорекційної роботи з дітьми Із мовленнєвими порушеннях в условиях дошкільного навчального закладу. Описано етапи завдання, методи та принципи, Зміст комунікатівного тренінгу цієї групи. Посібник Призначено для практичних психологів, педагогів, логопедів и вихователів дошкільніх Навчальних Закладів, а такоже студентів, Які навчаються за спеціальністю "Спеціальна освіта (логопедія и спеціальна психологія)". Кроме того, посібник, Безумовно, зацікавіть батьків дітей з особли освітнімі потребами.

Купити книгу «Інклюзівне навчання. Комунікатівній тренінг для дошкільніків з порушеннях мовлення» Ірина Мартиненко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інклюзівне навчання. Комунікатівній тренінг для дошкільніків з порушеннях мовлення" (Ірина Мартиненко) з ISBN 978-617-09-3687-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
120
Формат
165x240 мм
Вага
0.183
Автор
Ірина Мартиненко

Рецензії на книгу «Інклюзівне навчання . Комунікатівній тренінг для дошкільніків з порушеннях мовлення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами