Інклюзивне навчання. Дитина з порушенням слуху - Світлана Литовченко, Валентина Жук, Оксана Таранченко (978-617-09-3799-5)

Інклюзивне навчання. Дитина з порушенням слуху - Світлана Литовченко, Валентина Жук, Оксана Таранченко (978-617-09-3799-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 29
29 грн
  • ISBN: 978-617-09-3799-5
  • Код товару: 337888
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Кількість сторінок: 56
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Інклюзівне навчання. Дитина з порушеннях слуху» Валентина Жук , Оксана Таранченко , Світлана Литовченко

Ця книжка призначила для багатьох родин, что стікаються з проблемою.Більше Порушення слуху в дитини, а такоже для педагогів и вихователів інклюзівніх Навчальних Закладів. Головне для батьків - НЕ впадаті у Відчай, а помочь дитині почуватіся впевнена, буті щасливою. Для Досягнення цієї мети батькам потрібні знання про Особливості їхньої дитини, про возможности ее розвитку, Прийоми навчання и виховання - про все це и йдет у даного Посібнику. Тисячі людей, Які НЕ чують, живуть повноціннім життям, діти зростають Розумна, щасливими, отримуються освіту, обірають професію и влаштовують особисте життя.

Купити книгу «Інклюзівне навчання. Дитина з порушеннях слуху» Валентина Жук , Оксана Таранченко , Світлана Литовченко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інклюзівне навчання. Дитина з порушеннях слуху" (Валентина Жук , Оксана Таранченко , Світлана Литовченко) з ISBN 978-617-09-3799-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Кількість сторінок
56
Формат
170х240 мм
Вага
0.096
Автор
Валентина Жук , Оксана Таранченко , Світлана Литовченко

Рецензії на книгу «Інклюзівне навчання . Дитина з порушеннях слуху ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами