Некоторые вопросы теории катастроф - Мариша Пессл (978-5-389-15799-6)

Некоторые вопросы теории катастроф - Мариша Пессл (978-5-389-15799-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 78
78 грн
  • ISBN: 978-5-389-15799-6
  • Код товару: 337875
Основні характеристики
Назва оригіналу: Special Topics in Calamity Physics
Перекладач: Майя Лахути
Редактор: Олександр Гузман
Серія: The Big Book
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Деякі питання теорії катастроф» Маріша Пессл

Дебютний роман від автора «Прокинься в Ніколи» і «Нічного кіно» - мабуть, одного з найдивовижніших бестселерів останніх років. Втім, прогриміла на весь світ Маріша Пессл ще з першим своїм романом, відправивши кілька глав літературному агенту свого кумира Джонатана Франзена і додавши наступний опис: «Ця книга не буде схожа ні на що, що ви читали в цьому році: забавна, енциклопедична та шалено амбітна історія про любов і втрати, молодості і старінні, жаху і зраді ». Далі - договір з видавництвом, що запропонував безпрецедентно високий для молодого автора-початківця аванс, перші рядки в списках бестселерів, переклад на безліч мов. Отже, познайомтеся з новою героїнею нашого часу - Синь Ван Меєр. Вона нелюдськи ерудованість в галузі літератури, філософії і науки, може напам'ять продекламувати число «пі» до шістдесят п'ятого знака після коми і об'їхала з батьком-професором (за сумісництвом - писаним серцеїдом) величезна кількість міст по всій країні - але в шістнадцять років життя її необоротно зміниться внаслідок якихось драматичних подій...

Купити книгу «Деякі питання теорії катастроф» Маріша Пессл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Деякі питання теорії катастроф" (Маріша Пессл) з ISBN 978-5-389-15799-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Special Topics in Calamity Physics
Перекладач
Майя Лахути
Редактор
Олександр Гузман
Серія
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
Вадим Пожидаєв
Папір
газетний
Кількість сторінок
736
Формат
115х180 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.342
Автор
Маріша Пессл

Рецензії на книгу «Деякі питання теорії катастроф ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

+ Неплохая детективная составляющая + Языковой стиль автора

Недоліки:

- Детективщина набирает обороты в последней трети книги - Легонькая графомания от автора

Дебютный роман автора, но не первое, что она написала. Довольно качественно, написано и легко читается. Главные действующие лица - выпускники школы, но это не young-adult. Присутствует некая загадка, почти как у Тарт, но в отлитчие от книг последней не оставляет вязкого сонного ощущения. Брала книжку в мягком переплете - было удобно читать "на ходу". Причем, по мере накаливания сюжет перестает отпускать.
Рекомендовать можно всем: кому нравится Тарт, Флинн, Сэттерфилд, желающим запастись списком обязательной литературы к прочтению подросткам. Кстати, названия глав - это наименования известных классических произведений. Все, кроме одной. Вообще текст произведения построен как интерактивный аттракцион, не так наглядно, как в "Ночном кино", но тоже дает возможность поиграть в детектива или просто пошевелить мозгами в попытках распутать клубок раньше главного героя.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами