Музыкальная литература в таблицах, схемах и тестах. Полный курс обучения - Ольга Костюкова, Денис Сорокотягин (978-5-222-31855-3)

Музыкальная литература в таблицах, схемах и тестах. Полный курс обучения - Ольга Костюкова, Денис Сорокотягин (978-5-222-31855-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 258
258 грн
  • ISBN: 978-5-222-31855-3
  • Код товару: 337770
Основні характеристики
Редактор: Діана Волкова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Музична література в таблицях , схемах і тестах. Повний курс навчання» Денис Сорокотягін , Ольга Костюкова

Посібник включає в себе таблиці і схеми, присвячені музиці, її формам і жанрам, а також життя і творчості всіх композиторів, чиї твори вивчаються в рамках ДМШ і ДШМ, а також в загальноосвітньою програмою з предмету "Музика". На відміну від стандартної літератури по предмету, в даному навчальному посібнику теоретичні основи викладаються у вигляді таблиць, що полегшує підготовку учнів і вчителів до предмету Книга продовжує вектор раніше виданої "Музичної літератури в таблицях", роблячи матеріал ще більш доступним, наочним і зрозумілим для учня. Завдання посібника зорієнтувати учня в стильовому розмаїтті музичних культур, починаючи від музики бароко і закінчуючи авангардними напрямами російської сучасної музики. Книга порадує педагогів великою кількістю перевірочних тестових завдань, які стануть підмогою для перевірки знань учнів. Навчальний посібник стане незамінним помічником при підготовці до іспиту з музичної літератури за курс початкової музичної освіти

Купити книгу «Музична література в таблицях , схемах і тестах. Повний курс навчання» Денис Сорокотягін , Ольга Костюкова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Музична література в таблицях , схемах і тестах. Повний курс навчання" (Денис Сорокотягін , Ольга Костюкова) з ISBN 978-5-222-31855-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Діана Волкова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
254
Формат
125х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.221
Автор
Денис Сорокотягін , Ольга Костюкова

Рецензії на книгу «Музична література в таблицях , схемах і тестах . Повний курс навчання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами