Вербально-поведенческий подход в АВА-терапии. Методы обучения детей с аутизмом и другими особенностями развития - Барбера М.Л. (978-5-91743-082-9)

Вербально-поведенческий подход в АВА-терапии. Методы обучения детей с аутизмом и другими особенностями развития - Барбера М.Л. (978-5-91743-082-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 367
367 грн
  • ISBN: 978-5-91743-082-9
  • Код товару: 337761
Основні характеристики
Автор: Барбера М.Л.
Назва оригіналу: The Verbal Behavior Approach
Перекладач: Д. Сергєєв
Науковий редактор: Зухра Ізмайлова - Камар
Редактор: Світлана Сапожникова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Вербально - поведінковий підхід в АВА - терапії. Методи навчання дітей з аутизмом та іншими особлив» Барбера М.Л.

Раніше книга виходила під назвою "Дитячий аутизм і вербально-поведінковий підхід (The Verbal Behavior Approach): Навчання дітей з аутизмом і пов'язаними розладами". Вербально-поведінковий підхід (The Verbal Behavior Approach) являє собою форму прикладного аналізу поведінки (ABA), особливо ефективну при роботі з дітьми, що володіють мінімальними мовними здібностями або взагалі не вміють говорити. У цій книзі Мері Лінч Барбера, аналітик поведінки, що володіє сертифікатом BCBA, і мати дитини з аутизмом, ділиться своїм досвідом для того, щоб пояснити, що таке вербально-поведінковий підхід і як його використовувати. Читачі дізнаються, як допомогти дітям розвинути мовленнєві навички, як вчити неговорящіх дітей спілкуватися за допомогою мови жестів, як звести до мінімуму проблемна поведінка, а також як навчити дітей важливим навичкам самообслуговування.

Купити книгу «Вербально - поведінковий підхід в АВА - терапії. Методи навчання дітей з аутизмом та іншими особлив» Барбера М.Л. в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Вербально - поведінковий підхід в АВА - терапії. Методи навчання дітей з аутизмом та іншими особлив" (Барбера М.Л.) з ISBN 978-5-91743-082-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Verbal Behavior Approach
Перекладач
Д. Сергєєв
Науковий редактор
Зухра Ізмайлова - Камар
Редактор
Світлана Сапожникова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
264
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Барбера М.Л.

Рецензії на книгу «Вербально - поведінковий підхід в АВА - терапії . Методи навчання дітей з аутизмом та іншими особлив».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами