280 дней до вашего рождения. Репортаж о том, что вы забыли, находясь в эпицентре событий - Катарина Вестре (978-617-7561-52-0)

280 дней до вашего рождения. Репортаж о том, что вы забыли, находясь в эпицентре событий - Катарина Вестре (978-617-7561-52-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-617-7561-52-0
  • Код товару: 337731
Основні характеристики
Перекладач: Іван Чорний
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «280 днів до вашого народження. Репортаж про те , що ви забули , перебуваючи в епіцентрі подій» Катаріна Вестра

"280 днів до вашого народження. Репортаж про те, що ви забули, перебуваючи в епіцентрі подій "розповідає історію про вас від зачаття до народження, від першої клітини до дев'яти місяців по тому, коли ви вирішили з'явитися на цей світ. Чи знаєте ви, що на початку XX-го століття вираз "кролик помер" означало, що жінка вагітна? Або те, що крихітний морської черв'як "Bonellia viridis" проводить все своє життя в своїй же самці, будучи її особистим донором сперми? Це всього лише два з дуже незвичайних фактів, які ви знайдете в книзі Катаріни Вестра, що розповідає нам все про чудесне процесі розвитку людини в утробі матері. Завдання автора - максимально глибоко проникнути всередину живого організму і розглянути процес вагітності на клітинному рівні, пояснити, як працюють хромосоми, як клітини спілкуються між собою і що таке ДНК. Автор придумала звертатися до читача так, як ніби він у момент читання знаходиться всередині організму своєї матері і росте з кожним місяцем - ось він всього лише з'єднання з двох батьківських клітин, ось клітин вже чотири, а потім шість, вісім, а ось з'явилося і запрацювало серце, розвинувся слух, зір, легені, утворилися пальці на руках і ногах і так далі.

Купити книгу «280 днів до вашого народження. Репортаж про те , що ви забули , перебуваючи в епіцентрі подій» Катаріна Вестра в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "280 днів до вашого народження. Репортаж про те , що ви забули , перебуваючи в епіцентрі подій" (Катаріна Вестра) з ISBN 978-617-7561-52-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Іван Чорний
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
140x220 мм
Автор
Катаріна Вестра

Рецензії на книгу «280 днів до вашого народження . Репортаж про те , що ви забули , перебуваючи в епіцентрі подій ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами