Уроки голоса для родителей. Как превратить ваши природные «вокальные» данные в эффективный инструмент воспитания - Венди Моугел (978-5-389-14350-0)

Уроки голоса для родителей. Как превратить ваши природные «вокальные» данные в эффективный инструмент воспитания - Венди Моугел (978-5-389-14350-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-389-14350-0
  • Код товару: 337684
Основні характеристики
Назва оригіналу: Voice Lessons for Parents
Перекладач: Дарина Раскова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Уроки голоси для батьків. Як перетворити ваші природні « вокальні » дані в ефективний інструмент ви» Венді Моугел

Чи існує магічна формула, що дозволяє батькам вибудувати відносини з дітьми? Провідний спеціаліст з соціальної психології Венді Моугел в ході багаторічної практики розробила комплекс рекомендацій і порад, в яких основна увага приділена ролі голосу: гучності, тембру, темпу мови, виразу обличчя, мови тіла, а також вибору підходящого часу і обставин розмови. «Моя головна мета в цій книзі - навчити читачів, як освоїти мову, необхідний для спілкування з їх дочками або синами на кожній стадії і в кожній фазі їх дитячого життя. Деякі уроки голосу засновані на новому розумінні нейронауки і біології, інші - на моєму величезному досвіді клінічної роботи з сім'ями різних типів, треті - на сучасних відкриттях в області культури і нових знаннях. Я не хочу, щоб хоча б один з них слугував підставою для стереотипів або узагальнень. І я завжди покладаюся на те, що батьки самі повинні адаптувати мої стратегії відповідно розвивається натурі, особистості і потребам їх унікального дитини ». (Венді Моугел)

Купити книгу «Уроки голоси для батьків. Як перетворити ваші природні « вокальні » дані в ефективний інструмент ви» Венді Моугел в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Уроки голоси для батьків. Як перетворити ваші природні « вокальні » дані в ефективний інструмент ви" (Венді Моугел) з ISBN 978-5-389-14350-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Voice Lessons for Parents
Перекладач
Дарина Раскова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
165x235 мм
Вага
0.472
Автор
Венді Моугел

Рецензії на книгу «Уроки голоси для батьків . Як перетворити ваші природні « вокальні » дані в ефективний інструмент ви».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами