32 фортепианные миниатюры для средних и старших классов ДМШ и ДШИ. «Вдохновение» - Светлана Крупа-Шушарина (978-5-8114-3841-9)

32 фортепианные миниатюры для средних и старших классов ДМШ и ДШИ. «Вдохновение» - Светлана Крупа-Шушарина (978-5-8114-3841-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 359
359 грн
  • ISBN: 978-5-8114-3841-9
  • Код товару: 337674
Основні характеристики
Редактор: Наталія Александрова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «32 фортепіанні мініатюри для середніх і старших класів ДМШ та ДШМ. « Натхнення »» Світлана Крупа - Шушаріна

Збірник містить 32 різнохарактерних фортепіанних мініатюр, створених сучасним композитором Світланою Крупа-Шушаріна, членом міжнародної спілки композиторів "ХХІ століття". Її ім'я внесено в "Золоту книгу культури Новосибірської області" в номінації "Митець музики і слова". У мініатюрах розкривається гармонія і краса навколишньої всесвіту. Кожна п'єса народжена зі стану душі композитора в зіткненні з природою. У них можна побачити відтінки сходу сонця, що грає відблисками в листі дерев, захоплюватися грозою в зачарованому лісі. Співпереживати сльозам скрипки, самотності зірки, лебединою пісні. Яскраві музичні образи настільки реальні, що дозволяють зустріти ранок в Китаї і осінь в Парижі. Споглядати північне сяйво, гірський пейзаж, русалку в чарівному озері. Почути мелодію прибережній хвилі і бути зачарованим її чарівними звуками. П'єси "Натхнення" - музика, де в очікуванні дива можна прислухатися до свого серця, в якому народжується почуття умиротворення і радості. Збірка адресована викладачам спеціального фортепіано дитячих музичних шкіл, дитячих шкіл мистецтв.

Купити книгу «32 фортепіанні мініатюри для середніх і старших класів ДМШ та ДШМ. « Натхнення »» Світлана Крупа - Шушаріна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "32 фортепіанні мініатюри для середніх і старших класів ДМШ та ДШМ. « Натхнення »" (Світлана Крупа - Шушаріна) з ISBN 978-5-8114-3841-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Наталія Александрова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
72
Формат
205x290 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.170
Автор
Світлана Крупа - Шушаріна

Рецензії на книгу «32 фортепіанні мініатюри для середніх і старших класів ДМШ та ДШМ . « Натхнення » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами