Запуск речи. Стимуляция речи. Лото «Окружающий мир». В помощь родителям и специалистам. Часть 3 - Наталья Сорокина (978-5-88923-959-8)

Запуск речи. Стимуляция речи. Лото «Окружающий мир». В помощь родителям и специалистам. Часть 3 - Наталья Сорокина (978-5-88923-959-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 494
494 грн
  • ISBN: 978-5-88923-959-8
  • Код товару: 337670
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 144
Формат: 205x290 мм

Про книгу «Запуск мовлення. Стимуляція мови. Лото « Навколишній світ ». На допомогу батькам і фахівцям. час» Наталя Сорокіна

Шановні батьки і фахівці, перед вами частина 3 авторського допомоги по запуску мовлення у неговорящіх дітей. Стомлений матеріал посібника дозволить підвищити ефективність запуску мовлення. В даному посібнику запропоновано опис авторської програми запуску мови і стимуляції загального психічного розвитку. Стимуляція мови і корекція ЗПР (затримки психічного розвитку). Подолання аутистических рис у розвитку у дітей різного віку. Комунікативний підхід. З понад 18-річного досвіду роботи з дітьми з важкими порушеннями мови і особливостями поведінки, емоційно-вольової сфери. У методичному посібнику представлені докладні рекомендації для батьків, методика і способи викликання звуків, складів і слів, введення їх в мова, комунікативну ситуацію. Батько неговорящіх дитини може взяти активну участь в процесі стимуляції мовного розвитку. Крім методик запуску мовлення описані напрямки комплексної корекційно-розвиваючої програми корекції затримки психічного розвитку, емоційно-вольової сфери. Представлені в посібнику протоколи показників розвитку неговорящіх дітей (в тому числі з аутистическими рисами у розвитку), а також параметри спостереження за комунікативним поведінкою дітей дозволять провести психолого-педагогічну діагностику (навіть в домашніх умовах), визначити рівень комунікативного розвитку дитини. Дані протоколи можна використовувати для виявлення динаміки корекційно-розвиваючої роботи. Для батьків і фахівців автор на основі запропонованих показників розвитку виділив 4 категорії безречевих дітей.

Купити книгу «Запуск мовлення. Стимуляція мови. Лото « Навколишній світ ». На допомогу батькам і фахівцям. час» Наталя Сорокіна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Запуск мовлення. Стимуляція мови. Лото « Навколишній світ ». На допомогу батькам і фахівцям. час" (Наталя Сорокіна) з ISBN 978-5-88923-959-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
144
Формат
205x290 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.370
Автор
Наталя Сорокіна

Рецензії на книгу «Запуск мовлення . Стимуляція мови . Лото « Навколишній світ » . На допомогу батькам і фахівцям . час».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами