50 секретов найма, управления и мотивации. Практичные инструменты, которые сделают вашу команду сильнее - Александр Михеев (978-5-370-04534-9)

50 секретов найма, управления и мотивации. Практичные инструменты, которые сделают вашу команду сильнее - Александр Михеев (978-5-370-04534-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 178
178 грн
  • ISBN: 978-5-370-04534-9
  • Код товару: 337669
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «50 секретів найму , управління і мотивації. Практичні інструменти , які зроблять вашу команду сильн» Олександр Міхєєв

Якщо, будучи керівником або власником бізнесу, ви відчуваєте дефіцит професійних кадрів; якщо вас засмучує байдужість і безвідповідальність вашого персоналу; ви чекаєте від нього такої ж віддачі, як від самого себе, а замість цього щодня боретеся з авралами і намагаєтеся все зробити самостійно; якщо ви помічаєте, що ваші кадрові рішення не завжди потрапляють в "десятку", а проблеми з людьми наростають як снігова куля, то ця книга для вас. У ній ви знайдете 50 відповідей на нагальні питання найму, управління і мотивації підлеглих. Вона допоможе по-новому поглянути на людський ресурс в компанії. Рекомендації, описані в книзі, допоможуть протягом найближчих трьох тижнів налагодити роботу з співробітниками і підвищити їх мотивацію. Книга буде корисна власникам малого та середнього бізнесу, керівникам відділу продажів, проектним менеджерам, HR-фахівцям і всім, хто зацікавлений в ефективній роботі персоналу.

Купити книгу «50 секретів найму , управління і мотивації. Практичні інструменти , які зроблять вашу команду сильн» Олександр Міхєєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "50 секретів найму , управління і мотивації. Практичні інструменти , які зроблять вашу команду сильн" (Олександр Міхєєв) з ISBN 978-5-370-04534-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
260
Формат
150х210 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олександр Міхєєв

Рецензії на книгу «50 секретів найму , управління і мотивації . Практичні інструменти , які зроблять вашу команду сильн».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами