Английская королевская школа вышивания - Салли Сандерс (978-5-00141-032-4)

Английская королевская школа вышивания - Салли Сандерс (978-5-00141-032-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 482
482 грн
  • ISBN: 978-5-00141-032-4
  • Код товару: 337634
Основні характеристики
Назва оригіналу: Royal School of Needlework Embroidery Techniques
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Англійська королівська школа вишивання» Саллі Сандерс

Англійська королівська школа вишивання була заснована у Великобританії в кінці XIX століття принцесою Оленою Шлезвіг-Гольштейнських, дочкою королеви Вікторії. Основними цілями створення Школи були збереження ручної вишивки як виду мистецтва, а також надання форми зайнятості жінкам благородного походження, які опинилися в скрутних обстоятельствах.Цель цієї знаменитої у всьому світі книги познайомити всіх любителів вишивання з техніками, розробленими викладачами Королівської школи. Ми сподіваємося надихнути не тільки досвідчених рукодільниць, але також і початківців і тих, хто перебуває в пошуку ідей для нових проектів. Книга включає покрокові ілюстрації та інструкції, а також яскраві репродукції прекрасних вишивок. У виданні детально розглядаються найпопулярніші вишивальні техніки: шовкова гладь, золоте шиття, художня гладь і блекворк. Всі техніки представлені в розрізі історичного розвитку з перерахуваннями інструментів і матеріалів. Також для кожної техніки представлені уроки для початківців і по чотири зразки з покрокові інструкції, ілюстраціями і докладними списками матеріалів. "Англійська королівська школа вишивання" - це не тільки цінне керівництво для вишивальниць, а й чудово ілюстроване видання, яке прикрасить бібліотеку любителя рукоділля. Книга орієнтована на широке коло читачів.

Купити книгу «Англійська королівська школа вишивання» Саллі Сандерс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Англійська королівська школа вишивання" (Саллі Сандерс) з ISBN 978-5-00141-032-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Royal School of Needlework Embroidery Techniques
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
160
Формат
210x280 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Саллі Сандерс

Рецензії на книгу «Англійська королівська школа вишивання ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Книга, яка надихає. Яскраві фотографії, історичний екскурс та неймовірно чіткі майстер класи. Ця книга однозначно повинна бути у кожної вишальщиці!

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами