Эмоциональное лидерство. Искусство управления людьми на основе эмоционального интеллекта - Дэниел Гоулман, Ричард Бояцис, Энни Макки (978-5-9614-6973-8)

Эмоциональное лидерство. Искусство управления людьми на основе эмоционального интеллекта - Дэниел Гоулман, Ричард Бояцис, Энни Макки (978-5-9614-6973-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 372
372 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6973-8
  • Код товару: 337631
Основні характеристики
Назва оригіналу: Primal Leadership
Перекладач: А. Лісіцина
Науковий редактор: В. Іонов
Редактор: Маргарита Савіна
Мова: російська

Про книгу «Емоційне лідерство. Мистецтво управління людьми на основі емоційного інтелекту» Деніел Гоулман , Річард Бояціс , Енні Маккі

Емоції лідерів володіють заразливою силою. Коли лідер випромінює енергію та ентузіазм, підприємство процвітає; якщо сіє руйнування і дисгармонію - бізнес йде на дно. Використовуючи дані багаторічних спостережень за компаніями світового рівня, автори показують, що «емоційні лідери» - будь то керівники, менеджери або політики - відрізняються не тільки професійною майстерністю і проникливістю, але і умінням налагоджувати контакти з людьми: надихати, надихати, пробуджувати азарт, підтримувати високу мотивацію і відданість справі.

Купити книгу «Емоційне лідерство. Мистецтво управління людьми на основі емоційного інтелекту» Деніел Гоулман , Річард Бояціс , Енні Маккі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційне лідерство. Мистецтво управління людьми на основі емоційного інтелекту" (Деніел Гоулман , Річард Бояціс , Енні Маккі) з ISBN 978-5-9614-6973-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Primal Leadership
Перекладач
А. Лісіцина
Науковий редактор
В. Іонов
Редактор
Маргарита Савіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.584
Автор
Деніел Гоулман , Річард Бояціс , Енні Маккі

Рецензії на книгу «Емоційне лідерство . Мистецтво управління людьми на основі емоційного інтелекту ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами