Неестественные причины. Записки судмедэксперта: громкие убийства, ужасающие теракты и запутанные дела - Ричард Шеперд (978-617-7561-53-7)

Неестественные причины. Записки судмедэксперта: громкие убийства, ужасающие теракты и запутанные дела - Ричард Шеперд (978-617-7561-53-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 274
274 грн
  • ISBN: 978-617-7561-53-7
  • Код товару: 337626
Основні характеристики
Назва оригіналу: Unnatural Causes
Перекладач: Іван Чорний
Вікова категорія: 18+
Мова: російська

Про книгу «Неприродні причини. Записки судмедексперта : гучні вбивства , жахливі теракти і заплутані справи» Річард Шеперд

Тіло людини - це безмовний свідок трапилася смерті, воно нічого не приховує і завжди несе в собі правду. Коли смерть раптова і незрозуміла, доктор Річард Шеперд обов'язково з'ясовує її причину. Кожне розкриття - це окрема детективна історія, і автор за допомогою проникливості дозволяє головоломку, щоб відповісти на самий нагальне питання: як ця людина померла? Від серійного вбивці до стихійного лиха, від "ідеального вбивства" до жахливої ??випадковості, доктор Шеперд завжди в гонитві за істиною. І хоча він був залучений в найгучніші справи останнього 20-річчя (смерть принцеси Діани, теракт 11 вересня), часто менш відомі випадки в результаті виявлялися найбільш інтригуючими. "Неприродні причини" - це історія незвичайної життя, унікальне бачення чудової професії і, перш за все, потужне і обнадійливе свідоцтво раптово обірваних життів.

Купити книгу «Неприродні причини. Записки судмедексперта : гучні вбивства , жахливі теракти і заплутані справи» Річард Шеперд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Неприродні причини. Записки судмедексперта : гучні вбивства , жахливі теракти і заплутані справи" (Річард Шеперд) з ISBN 978-617-7561-53-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Unnatural Causes
Перекладач
Іван Чорний
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
140х215 мм
Автор
Річард Шеперд

Рецензії на книгу «Неприродні причини . Записки судмедексперта : гучні вбивства , жахливі теракти і заплутані справи ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами